fbpx
5.8 C
Craiova
joi, septembrie 23, 2021

Horoscop 18 decembrie 2020: Noi începuturi pe plan sentimental

Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia celor siguri de a flirta mai mult și poate chiar de a cuceri pe cineva.

- Advertisement -

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea săafle niște vești despre un prieten și să fie dezamăgiți de ceea ce aud sau, cel puțin, să cadă pe gânduri. Totodată, un dialog cu cineva din anturaj le poate ridica semne de întrebare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce idei foarte bune, ingenioase, soluții inedite în cazul unui proiect sau legate de o activitate pe care o desfășoară.

Taur
Cei născuți în zodia Taur pot auzi zvonuri profesionale, pot avea parte de momente neașteptate legate de sectorul profesional care să-i destabilizeze pe moment, însă să-i determine să le găsească imedit rezolvare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a-și pune în valoare niște talente, iar rezultatele pot fi apreciate de superiori, ceea ce-i determină să ia în calcul această variantă și pe viitor.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni lupăt pentru drepturile celorlalți, pentru convingerile pe care le au și își susțin punctul de vedere cu argumente bune, nonconformiste, inedite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se afirma prin ceea ce spun, de a-și face remarcat punctul de vedere în cadrul unui grup.

Rac
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă idei foarte bune despre cum să-și valorifice un bun material. Nativii au perspective financiare pline de curaj și pleacă de la premise destul de optimiste, mai ales dacă analizează posibilitatea une investiții inedite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a clarifica un context legat de cheltuieli comune în cuplu sau în familie.

Leu
Cei născuți în zodia Leu se bucură de surprize din partea persoanei iubite sau chiar au ocazia să ajungă la acorduri cu partenerii de afaceri, să-și clarifice niște planuri, proiecte comune cu asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri constructive și pline de veselie cu prietenii.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de fel și fel de dialoguri cu colegii de muncă, pot auzi vești, zvonuri profesionale acre să le ridice semne de întrebare, însă răspunsul final trebuie să vină de al superiori, cu care astăzi au o relație bună. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se afirma prin munca depusă, de a primi aprecieri în urma modului inedit de rezolvare a unui context de la locul de muncă.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță se bucură de momente plăcute în plan sentimental. Nativii au parte de surprize din partea persoanei iubite sau din partea copiilor și pot fi surprinși chiar de un dialog cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia celor siguri de a flirta mai mult și poate chiar de a cuceri pe cineva.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de situații care vizează casa, bunurile de patrimoniu, actele legate de aceste contexte și pot avea răspunsuri neașteptat de bune, mai ales dacă le așteaptă din partea unor instituții. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce vești și informații surpinzătoare despre cineva din familie.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să poarte un dialog important în cuplu, un dialog constructiv în urma căruia să vină cu soluții inedite la o problemă pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în negocieri și în dialogurile cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. Posibile premise pentru semnarea unor noi contracte.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să primească o sumă de bani care să-i bucure și pentru unii poate fi chiar neașteptată. Posibil să fie vorba de o primă, un bonus, o remunerație sosită în urma unei activități prestate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia, totodată, să-și achite o datorie, să facă o plată amânată.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de o zi foarte bună în plan sentimental. Nativii comunică impecabil cu persoana iubită, își exprimă sentimentele și se bucură de surprize frumoase și momente neașteptate cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia celor singuri de a flirta mai mult.

Pești
Cei născuți în zodia Pești au parte de o zi în care energia va fi destul de scăzută, mai ales dacă nativii nu s-au odihnit suficient sau dacă au afecțiuni cronice pentru că acestea se pot face resimțite acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate accentua nevoia de interiorizare, dar și o oarecare stare de anxietate.

Sursa: cancan.ro

Top filme de Crăciun pe care trebuie neapărat să le vezi!

Mituri despre relații de care ar trebui să scapi instantaneu!

Ocupat sau indiferent? Semne care îți arată că ești a doua roată de la căruță

Related Articles

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în campionatul Greciei!

Reușită inedită! Piticul Atomic a umilit defensiva adversă. De ce s-o fi zgârcit Rotaru! Alexandru Mitriță (26 de ani) a reușit un nou gol...

VIDEO: Cât de periculoasă e Craiova!

„Oltenii mereu sunt figuranți, sunt smecheri și mănâncă mult praz. Săbiile apar de la 22:10 când centrul va fi acaparat și drumul la fel”Mit...

Reghecampf a confirmat. Ce se va întâmpla cu Mateiu și Bălașa!

Antrenorul Craiovei i-a băgat în ședință pe alb-albaștri: „E un meci decisiv. Sper ca ei au înțeles ceea ce am transmis” Laurențiu Reghecampf nu i-a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în campionatul Greciei!

Reușită inedită! Piticul Atomic a umilit defensiva adversă. De ce s-o fi zgârcit Rotaru! Alexandru Mitriță (26 de ani) a reușit un nou gol...

VIDEO: Cât de periculoasă e Craiova!

„Oltenii mereu sunt figuranți, sunt smecheri și mănâncă mult praz. Săbiile apar de la 22:10 când centrul va fi acaparat și drumul la fel”Mit...

Reghecampf a confirmat. Ce se va întâmpla cu Mateiu și Bălașa!

Antrenorul Craiovei i-a băgat în ședință pe alb-albaștri: „E un meci decisiv. Sper ca ei au înțeles ceea ce am transmis” Laurențiu Reghecampf nu i-a...

Craiova trece în scenariul roșu! Incidența a depășit 3/1000

Ce restricții li se impun craiovenilor și care este situația, în Dolj, la ATI! Craiovenii au ajuns să aibă, miercuri, o incidență de 3,17/1000 de...

VIDEO: Dana Budeanu a fost aspru criticată că împrăștie știri false despre vaccinare

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă atrage atenţia că informațiile vedetei produc neîncredere și panică printre persoanele vaccinateDana Budeanu iar a călcat mâța pe coadă....