fbpx

Horoscop 18 mai 2020. Berbecii nu ar trebui să se amestece în discuțiile din jur

Berbec: Ar fi bine să nu te amesteci în discuțiile din jur, dacă nu ești sigur că vei contribui cu ceva bun. Poate vei avea impresia că tu știi mai bine ce e de făcut, dar poate fi o impresie falsă.

Taur: Sunt posibile situații în care vei fi tentat să te face frate cu dracul până treci puntea. Numai că astfel de situații nu prezintă garanții, prin natura lor.

Gemeni: Ar trebui evitate discuțiile inutile, promisiunile fără acoperire sau acordurile verbale neglijente. Te poți trezi cu fel de fel de complicații, doar pentru că nu ai fost atent.

Rac: Sunt multe informații incomplete, prezentate intenționat așa sau nu, dar să tragi concluzii pe baza lor te poate afecta, inclusiv pe plan profesional.

Leu: Poate că vei fi invitat la discuții despre care nu vei ști mare lucru sau îți vor fi prezentate ca fiind nevinovate. Din păcate, într-o astfel de zi, e mai puțin probabil să existe așa ceva.

Fecioară: Ar fi bine să fii mult mai atent decât de obicei la cuvintele pe care le folosești, la ce spui și, mai ales, cui te adresezi. Riscul de apariție a unor neînțelegeri este maxim.

Balanță: S-ar putea să te înșeli, poate chiar grav, în legătură cu anumite persoane sau cu anumite concluzii la care ai ajuns. Ar fi bine să ai răbdare și să reevaluezi ceea ce te supără acum.

Scorpion: Pot să apară pierderi pe care le provoci tu din cauza grabei de a intra în posesia unor drepturi care nu prea ți se cuvin sau sunt la limita legii.

Săgetător: O persoană dragă te poate atrage într-o capcană care poate deveni deosebit de neplăcută, dacă nu vei fi suficient de atent la ce ți se propune.

Capricorn: Sunt posibile situații neplăcute la muncă sau în familie, din cauza unor cuvinte spuse la nervi sau din neglijență, fără să te intereseze consecințele.

Vărsător: Ai putea ajunge la conflicte cu cei din anturaj, problema principală fiind generată de alegerea nefericită a cuvintelor din partea ta sau a celorlalți.

Pești: S-ar putea să îți provoci singur o pagubă, neglijând felul în care alegi să vorbești cu un membru al familiei sau omițând anumite informații, cel mai probabil cu intenție.

În 3 minute poți să citești și: Război: Universitatea Craiova din București vs. Universitatea Craiova din Craiova!

 Rotaru și Mititelu, strategii diferite pentru mercato din vară!Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0