22.9 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

Horoscop 19 decembrie 2020: O zi cu multă muncă și agitație!

Leii vor cunoaște persoane care se vor dovedi importante în evoluția lor, aspect care va continua întreg anul.

Berbec

Top 4 cele mai bune compatibilități între zodii vara aceasta!

Perechea de aur a acestei veri e formată din două zodii de apă! Aceste zodii vor face o echipă ideală Read more

Cum să seduci o persoană din zodia Leu!

Cum trebuie să decurgă o întâlnire cu o persoană din zodia Leu! Dacă ai o relație cu o femeie din Read more

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia, odată cu ingresul lui Jupiter în Vărsător, să cunoască persoane noi cu care să empatizeze la nivel de principii și mentalități, să intre în noi anturaje alături de care să progreseze, să se asocieze cu persoane alături de care să se dezvolte, fie personal, fie profesional. Totodată, nativii vor avea șanse de ascensiune cu proiecte de grup dezvoltate în sfera online. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce sprijin din partea prietenilor, dar și o dorință mai mare de a-i ajuta pe ceilalți.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul lui Jupiter în sectorul carierei, un sector care va fi puternic marcat și de Saturn, dar care va avea parte de schimbări benefice. Posibil ca mulți nativi să aibă parte de evenimente care să-i stimuleze să progreseze, să avanseze în funcține, să-și îmbunătățească imaginea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că acest tranzit le va aduce multe oportunități profesionale acelor nativi care în ultimii trei ani au luptat pentru dezvoltare și au învățat lucruri noi.Poate fi vorba de o recunoaștere a meritelor. Taurii își vor atince obiectivele și aspirațiile profesionale.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să se bucure de o dezvoltare impresionantă la nivelul principiilor, filozofiilor și convingerilor de viață. Mulți nativi vor face progrese în atingerea unor idealuri pe care le au, se vor apropia mai mult de spiritualitate, dar și de ezoterism, poate chiar de astrologie. Va fi o perioadă de dezvoltare personală, dar și relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a accede la o înțelepciune ancestrală care-i va ajuta în evoluție.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu intrarea lui Jupiter în Vărsător să-și îmbunătățească situația materială, nefiind aici vorba neapărat de creșteri salariale, cât de investiția profitabilă a banilor care reprezintă un surplus pentru ei. De asemenea, poate fi vorba de moșteniri, procese câștigate, litigii, beneficii venite din sponsorizări, din buna evaluare a unor contexte materiale sau legate de acte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce ocazia îmbunătățirii vieții intime, aspect susținut în următorul an de zile mai ales în cazul unor afecțiuni de natură sexuală, ginecologică care pot apărea acum.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Jupiter întocmai în sectorul relațiilor, al parteneriatelor și căsătoriei, prin urmare aici vor avea parte de beneficii neașteptate. Acestea pot însemna contracte profesionale care aduc avansare și progres, căsătorie, îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Beneficiile vin prin corecta raportare la ceilalți și n urma capacității nativilor de a lega relații. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște persoane care se vor dovedi importante în evoluția lor, aspect care va continua întreg anul acesta.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Jupiter prin sectorul muncii și sănătății. Pentru acești nativi oportunitățile de îmbunătățire a condițiilor de la locul de muncă vor fi mari, dar cel mai important este că vor fi susținuți în descoperirea vocației profesionale. Nativii își vor îmbunătăți relațiile cu colegii, iar cei care-și caută un job se pot angaja. Nu trebuie să uite că și Saturn se află aici și le cere multă muncă și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că Jupiter, deși le aduce ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate, este alăturat lui Saturn, deci va fi nevoie de o mare responsabilizare pentru ca totul să fie bine.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzitul lui Jupiter prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative. Aceste domenii se vor bucura de expansiune și beneficii, iar asta poate însemna o nouă poveste de iubire cu posibilitate mare de a se transforma în ceva serios, poate însemna venirea pe lume a unui copil, dar și o autentică creștere a simțului artistic care pentru nativii care au profesii de gen poate aduce succes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia odată cu acest tranzit al lui Jupiter prin Vărsător să-și îmbunătățească relația cu familia și să aducă îmbunătățiri în locuință sau legate de locuință. Familia poate expanda, un bun de patrimoniu poate fi valorificat, pot obține un credit pentru casă, își pot cumpăra sau construi o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o nouă raportare la ideea de cămin.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Jupiter, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării și al învățării. Nativii vor avea ocazia un an de zile să-și schimbe modul în care poartă un dialog, să-și îmbunătățească abilitățile oratorice, să progreseze prin cunoaștere, învățare, studiu și vor fi extrem de bine susținuți în negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe nativii care învață, dau examene, susțin interviuri, ședințe sau discursuri publice, aspect valabil întreg anul.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se despart de Jupiter care le-a tranzitat zodia timp de un an de zile, însă se bucură de prezența sa în sectorul financiar, aspect care le va aduce nativilor ocazia de a-și îmbunătăți în mod considerabil veniturile, în special din muncă proprie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că pe parcursul acestui tranzit, nativii au șansa să-și pună în valoare talentele și să le monetizeze, să le transforme în surse de venit.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de ingresul lui Jupiter în zodia lor, după 12 ani. Marele Benefic va veni cu oportunități de creștere, de progres și evoluție, va aduce șanse de aderare la noi grupuri importante, la noi anturaje alături de care nativii să aibă parte de expansiune. Pentru mulți va stimula spiritualitatea și atracția față de astrologie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia îmbunătățirii stării de sănătate. Optimismul și entuziasmul vor face parte din viața lor o lungă perioadă de acum înainte.

Pești
Cei născuți în zodia Pești au parte de acest tranzit pe o casă a subconștientului și trecutului, însă dat fiind că este un tranzit aducător de beneficii, nativii se pot vindeca de tot ceea ce au trăit până acum și le-a adus durere și dezamăgire. Totodată, atracția către spiritualitate și ezoterism va fi foarte mare și va reprezenta o zonă de reîncărcare a bateriilor. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, dat fiind c Jupiter le este guvernator secundar, însă nu trebuie să auite că aici este și Saturn și poate veni cu lecții grele de responsabilizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le trage atenția că acest context le poate aduce ocazia ca afecțiunile cronice să fie resimțite mai ușor timp de un an de zile, însă asta nu va însemna că au dispărut.

Sursa: cancan.ro

Tipuri de femei de care bărbații nu sunt atrași!

Idei de cadouri de Crăciun pentru câini și pisici!

Mituri despre relații de care ar trebui să scapi instantaneu!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,824FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles