Horoscop 19 ianuarie. Taurii trebuie să fie mai chibzuiți cu banii

BERBEC Stai acasă, la căldură, cu pisica şi căţelul, cu un ceai fierbinte şi multe vorbe şi viaţa o să ţi se pară frumoasă şi lungă. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta. Astăzi este cazul să devii mai practic şi ceva mai diplomat, totodată; numai aşa poţi evita un mic, dar bine organizat, episod de deprimare, pe fond sentimental. Aspecte uşor nefavorabile la bani, dar foarte bune la sănătate. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes cel putin in acest weekend! În această perioadă este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.

TAUR Nu trebuie să întreprinzi nimic important financiar. Investiţiile şi achiziţiile constituie o nebunie periculoasă în această zi de iarnă continentală. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce doresti, de fapt. Nu ai timp! Aşa timpul trece foarte repede, confiscat de grijile cotidiene! Ai un prilej de distracţie, o petrecere sau participi la o zi de naştere. Chiar dacă oboseala îşi spune cuvântul, distrează-te – este singura soluţie de evitare a stresului cotidian, soluţie chiar încurajată de sistem. Oamenii care se distrează nu fac politică. Duminică ai de facut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit, poate fi şi o expediţie de aprovizionare. Totuşi, mai bine ai sta acasă, iarna este departe de a se termina, abia începe.

GEMENI Cheltuieşti prea mult şi până la urmă pe mici lucruri inutile. Spre seară, o veste bună, de departe. Probabil un raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale. Şi o petrecere drăguţă! Aspecte favorabile in acest weekend. Sigur, nu tuturor nativilor din zodie pentru ca astrologia nu este o filozofie comunista şi nu dă tuturor in mod egal. Sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă, sunt posibile unele întâlniri întâplătoare cu prieteni vechi dar neglijaţi. Nu lasa lucrurile pe mâine, fă-le astăzi. Intai fă-ti un plan, apoi acţionează cu chibzuinţă. Nu te amesteca cu cei care nu sunt ca tine. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici.

RAC Dacă eşti cu prietenii, un plus de distracţie. În general, lucrurile devin mai dinamice, evenimentele mai dese. Ai mai multe ocazii să ieşi în evidenţă. Totuşi o bună parte dintre Raci trebuie să ocolească cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu de acasa, problemele tăioase din familie. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Weekendul acesta trezeşte o bruscă dorinţă de excursii şi călătorii. Mercur, mesagerul zeilor şi protectorul călătorilor, face şi unele aspecte favorabile. Totuşi sfatul meu este să stai acasă, la căldură, iarna pe care o traversăm este departe de a fi una blândă, abia începe şi îşi merită numele de „temperat continentală”.

LEU Este momentul unui mic bilanţ personal. Ce ai făcut, ce mai ai de făcut, câţi bani îţi trebuie, pe cine mai suni… treburi din astea de contabilitatea sufletului. Stabileşte priorităţile. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate. Trebuie să analizezi ultimele demersuri şi evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze – ce să mai spun daca este vorba de o relatie de amor! Ai totuşi mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Conjunctura astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni.

FECIOARĂ Astăzi norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole şi necazuri fără să faci nici un efort. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi. Nu ai frică, păstreaza speranţa şi porţile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual! Poate, intri pe net? Partea bună a netului este că poţi să ai acces gratis, sau foarte ieftin, la biblioteci virtuale de zeci de milioane de cărţi! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter, voinţă, o să dobândeşti mai multe avantaje.

BALANŢĂ Compromisurile au în tine un maestru incontestabil. Astăzi poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite şi poţi obţine armonia şi consensul atât de preţuite de zodia ta. Programul prestabilit va suferi modificări neaşteptate. O perioadă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Mai mult comicării decat lucruri serioase. Sâmbătă programul prestabilit va suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti.

SCORPION În acestă zi trebuie să lupţi din greu ca să-ti aperi convingerile şi ideile tale, dar nu duci lipsă nici de argumente nici de inspiraţie… la o convorbire de două ore pe mobil! Încep să se profileze avantajele şi succesele. Weekendul este o vreme când trebuie să accepţi responsabilităţi sporite într-o perioadă tensionată şi afectată financiar. Asta inseamnă că trebuie să faci o cheltuială neprevazută. Retrage-te astăzi, ca să câştigi mâine! Un anumit procent dintre Scorpioni primeşte o informatie neasteptată, plăcută – sau o întâlnire neanunţată cu o persoană dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

SĂGETĂTOR O zi veselă pentru tine şi ai tăi, poţi să-ţi permiţi să nu faci nimic şi doar să-ţi scoţi trupa la un film bun. Gândurile care te framântă nu au temei, o rezolvare neaşteptată te va mulţumi. Un weekend bun la toate, mai puţin la bani. Nu trebuie sa faci cheltuieli importante şi atenţie unde pui banii sau cărţile de credit. Nu da cu împrumut bani, nu lua cu împrumut, ocoleşte cazinourile şi casele de pariuri. Weekendul este favorabil, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Nu ai grijă, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele si vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbări, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie.

CAPRICORN O vreme de vacanţă şi petreceri, de un timp plăcut petrecut în compania celor dragi. Unii Capricorni au ceva timp liber şi pentru relaxare. O zi plăcută, în care te simţi tot timpul vesel. Carisma proprie şi tupeul personal sunt foarte bine aspectate. Aşa că nimeni nu te poate întrece! O mică nerealizare, sau un eşec minor care te pune pe gânduri.Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului . Nu te lăsa copleşit de rutină, căută să te distrezi cu ceva nou în acest weekend şi să legi noi prietenii. Poate distracţia are şi o parte educativă, poate noua cunoştiinţă îţi oferă informaţii noi.

VĂRSĂTOR Vrei neapărat să pleci la munte! Dacă nu vrei să asculţi sfatul stelelor şi să stai acasă, pregăteşte-te temeinic, va ninge viscolit şi vei avea nevoie de mult noroc. Nu uita trusa medicală! Poţi să pleci la munte, dar mai bine te distrezi acasă. Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi petreceri. Cam asta se face în weekend. Sau cumpărături pentru petreceri, pentru că ceea ce cumperi in acest weekend poate face mare plăcere celor dragi. P Poate fi o sărbătoare a unui dragălaş şi foarte iubit membru junior al familiei. Mai bine stai acasă! Perioada este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii sociale.

PEŞTI Stai acasă, nu pleca la drum lung! Oricum, tot nemulţumit o să ajungi, pentru că, ca te obicei, se vor folosi alţii de tine. Familia şi/sau prietenii, care îţi fac program complet de weekend. Un weekend obositoar, dar foarte plăcut. Nu te mai lăsa prins in capcana clasică întinsă zodiei tale ca să nu vezi întregul. Deschide bine de tot ochii, mai ales la relaţiile tale sociale! Mai bine stai la căldură, acasă şi faci ordine și curăţenie. Cu ceva planete binevoitoare, toată această configuraţie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din zodia duală a Peştilor este în creştere, în special sâmbătă. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, relaţiilor verificate – te vei simţi foarte bine in compania lor!

În 3 minute poți să citești și: Tânără mămică și fiica ei, căutate de polițiștii craioveni!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0