4 C
Craiova
duminică, decembrie 4, 2022

Horoscop 20 ianuarie. Scorpionii trebuie să evite conflictele

BERBEC Uneori situaţiile se rezolvă de la sine pentru că timpul găseşte cele mai bune soluţii și ziua de astăzi este un exemplu bun! Dimineaţa, la serviciu, la muncă, dacă nu poţi rezolva ceva, amână! Sigur, dacă depinde de tine şi nu este ceva obligatoriu. Dacă este cazul, cere un sfat de la un coleg senior, care nu mai are chef de mișto și așteaptă doar să iasă le pensie și să dea sfaturi bune, așa spun Jupiter și Saturn.

TAUR Dacă lucrezi în sfera tehnologiilor de vârf, fii atent! Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Astăzi, de luni, nu lua și nu da bani cu împrumut, este o zi nefavorabilă, nu exagera cu cheltuielile și cumpărăturile. Cucerește-ți independența profesională, obține mai multe grade de libertate, așa poți să rezolvi mai repede și mai bine proiectele firmei și ale tale.

GEMENI Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi pentru o activitate obişnuită, veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit, mai toată ziua! Este o săptămână scurtă, toată lumea se pregătește de mica vacanță de Ziua Unirii, vezi cum te organizezi.

RAC Nu fii comod, dă-ţi silinţa, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii colegilor de serviciu. În registrul benefic, desigur. Profită de prilej şi pune la punct unele probleme de comunicare. Mercur, din Vărsător, încurcă lucrurile, dar tu o să le descurci pentru că ”nu mor caii, când vor câinii!”

LEU Coordonatele zilei de azi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, la serviciu, acasă, sau în familie. Nu ceda uşor, ai dreptate şi stelele ştiu acest lucru. Fă-i să ştie şi pe cei din jur, dar cu blândețe, ești tu regele junglei de beton, dar un rege este mărinimos! Lasă personalitatea ta solară să strălucească!

FECIOARĂ Astăzi, la serviciu, unde muncești, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut degeaba timpul şi că experienţa contează! Oricum, nu ești Einstein, dar ai o bună evaluare a situației profesionale, reușești să analizezi detalii, cărora altora le scapă. Nu începe nimic nou, nimic de mare perspectivă, conjunctura nu este prea favorabilă.

BALANŢĂ Între tine şi o reuşită profesională mai este un obstacol, un prag de trecut. Cu toate că oboseala și depresia te-au ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui încă de o mare rezervă de energie pozitivă. Ține canalele de comunicare deschise, așa poți să profiți de oportunități. Dacă lucrezi în domeniul medical, sau farmacie, atenție la noile informații, de specialitate.

SCORPION Dimineaţa te doare capul din cauza discuţiilor fără rost. Parcă ar fi terapie de grup, nu o discuţie normală între oameni competenți, care vor să câștige bani mulți prin munca lor! Uneori, dacă nu deseori, vanitățile sunt oarbe și contraproductive. Încearcă să fii ”mintea limpede” să aplanezi conflictele, inutile, dintre cei cu care lucrezi. Din partea unui Scorpion, este o performanță!

SĂGETĂTOR O zi dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus cu tenacitate şi fără a ţine cont de comentariile „comice” răuvoitoare ale colegilor de muncă. Ai avut o idee! Nu cine știe ce, nu ai inventat apa caldă și mersul pe jos, dar ”invenția” ta îți poate îmbunătăți performanța la locul tău de muncă. Puțin, dar suficient ca să atragi atenția.

CAPRICORN Eşti ca o floarea de cactus dăruită de stele cu bunătate, bun simţ şi umor. Astăzi trebuie să renunţi la reţinere, „siguranţa personală” şi să arăţi celor din jur calităţile tale deosebite. Este ziua în care te poți remarca în fața colegilor, la serviciu. Gustul tău pentru reușite și laude poate fi satisfăcut, dacă dai curs pornirilor tale de solidaritate socială.

botezatu si loredana groza
VIDEO! Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional!

„Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri!” Cătălin Botezatul și-a serbat ziua de naștere, alături Read more

poze nud
FOTO! Mai mulți studenți de la Facultatea de Medicină Veterinară au pozat complet nud!

„A fost cea mai bună experiență pentru mine, cred că toată lumea s-a simțit bine” Mai mulți studenți de la Read more

VĂRSĂTOR Astăzi călătoreşti în timp, faci o excursie în istorie. Jumătate din tine regretă timpurile glorioase, iar cealaltă jumătate face planuri temerare de viitor! Pe total, o bază bună pentru succes! Săptămâna Unirii te face mai gânditor și mai dornic să știi cum se făceau marile afaceri în România, în secolul XIX, sau între cele două războaie.

PEŞTI Dimineaţa este mai densă, obositoare, dar poți să eviți conflictele, stelele indică, nu obligă. Ca să fie aşa, astăzi nu intra in discuţii inutile cu Scorpionii, sau Leii, în general, cu semnele de apă şi foc! Poți să ai vești bune despre o investiție făcută mai demult, sau o nouă posibilitate de investit, care pare promițătoare.

În 3 minute poți să citești și: Tânără mămică și fiica ei, căutate de polițiștii craioveni!

Loading RSS Feed
  • Două case au luat foc, în MehedințiDouă case au luat foc, în Mehedinți
    Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta”…
  • VIDEO! Mașina Poliției locale s-a răsturnatVIDEO! Mașina Poliției locale s-a răsturnat
    Sâmbătă, 3 decembrie, în jurul orei 15,25, mașina Poliției locale…
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,027FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles