fbpx

Horoscop 20 mai. Cei născuți în zodia Fecioară sunt susținuți de Soare să se lanseze într-un proiect

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își canalizează foarte mult atenția și energia către zona comunicării, acesta fiind sectorul luminat de Soare timp de o lună. Prin urmare, începând de astăzi, vor avea resutsele intelectuale necesare pentru a se evidenția prin dialog, publicitate, comerț, tranzacții și tot ce ține de aceste domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține puternic în negocieri și pot să pună punctul pe i cu încredere.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă în care accentul va cădea pe zona financiară. Acești nativi au șanse mari să-și reorganizeze finanțele, să ia decizii corecte legate de negocieri, în special să-și renegocieze proiecte mai vechi, inclusiv condițiile de salarizare. Mare atenție la înșelătorii financiare, la achiziții majore! Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se pună mai mult în valoare, să îndrăznească să fie ei înșiși și să-și valorifice cu încredere un talent.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea spune că se aprinde brusc lumina și au șansa să vadă lucrurile cu mai multă claritate, mai multă rațiune și mai ales să-și reevalueze trecutul cu mai multă conștiinciozitate și seriozitate. Comunicarea le va deveni atu, dar și armă de atac/apărare. Este o perioadă în care se pot vindeca fizic, psihic și emoțional! Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce multă energie, multă determinare și poftă de viață, chef de socializare și flirt.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac urmează o perioadă în care trecutul se reaprinde și revine în actualitate, odată cu amintirile fiind foarte posibil să activeze frici, temeri, obsesii, vicii. Nativii vot tinde către interiorizare și către introspecție și autoanaliză, însă există șansa ca rezultatul să aducă vindecare și detașare de tot ce a fost. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate favoriza oboseala psihică, insomniile, stările de agitație interioară și irascibilitatea.

Leu

Cei născuți în zodia Leu trezesc la viață pofta de socializare și interacțiune socială. Este o perioadă în care se leagă noi prietenii și se reînnoiesc relații din trecut. Nativii au șansa de a gândi planuri și proiecte dintr-o nouă perspectivă și dacă au legătură cu sectorul comunicării, comerțului, publicității și jurnalismului pot avea șanse de reușită mari. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le imprimă o nevoie de a fi umanitari, de a se implica în acțiuni caritabile.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt susținuți de Soare să se lanseze într-un proiect, să iasă în față în carieră, să strălucească profesional. Imaginea va deveni importantă pentru acești nativi și vor face tot ce le stă în putință pentru a se pune în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere, totuși, să aibă grijă la reputație, al vorbe spuse pe la spate, la bârfe.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi dornici de cunoaștere, dornici să studieze noi domenii, să afle cât mai mult despre anumite subiecte, posibil chiar spirituale, religioase, culturale, academice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în aceste demersuri, dar mai ales le cere să nu fie superficiali. Unii nativi pot relua cursuri abandonate, pot da examene, pot obține diplome.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion scot la lumină frici și temeri financiare și acest aspect îi stimulează să-și canalizeze atenția asupra finanțelor, mai ales asupra investițiilor, creditelor, moștenirilor, litigiilor și partajelor. Posibil ca mulți nativi să se implice în fel și fel de procese acum. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot avea conflicte care pornesc de la bani în comun deținuți cu alții, parteneri de viață, de afaceri. În cuplu pasiunea se reaprinde puternic.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să vadă cu alți ochi relația în care se află. Mulți nativi își vor canaliza energia către consolidarea și valorificarea unei relații, fie de iubire, fie profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți la semnarea sau negocierea parteneriatelor, să nu înșele, dar nici să nu se lase înșelați.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează energia asupra muncii. Nativii vor da dovadă de randament și eficiență în îndeplinirea sarcinilor avute, existând riscul de suprasolicitare, motiv pentru care reevaluarea acestui sector rămâne de interes în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de unele tensiuni cu colegii ca urmare a unor viziuni diferite.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reaprind pasiunea în viața lor sentimentală și au mari șanse să-și consolideze povestea de iubire, atâta timp cât o reevaluează corect. Mulți nativi își canalizează atenția către sport, activități distractive, recreative și creative, pentru că inspirația nu le va lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție, interes acordat educației copiilor.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt preocupați de rezolvarea unei situații de familie sau legată de o locuință. Pot apărea obstacole și tensiuni la aceste capitole, dar și energia necesară pentru a face lucrurile să funcționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate aduce în viața lor situații din trecut, poate chiar din copilărie, iar pe mulți nativi îi poate pune în ipostaza de a-și reevalua atitudinea față de ideea de cămin, față de ideea de a-și întemeia o familie, aspect valabil întreaga lună.

În 3 minute poți să citești și: Craiova, gata să transfere un fost golgheter al Ligii 1!

Fundașul dorit de Rotaru, liber de contract din vară!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0