28.4 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

Horoscop 21 decembrie 2021: Persoana iubită te va surprinde

Balanțele își vor redescoperi pofta de viață, bucuria de a trăi și de a se dedica plăcerilor vieții

Berbec

Top 4 cele mai bune compatibilități între zodii vara aceasta!

Perechea de aur a acestei veri e formată din două zodii de apă! Aceste zodii vor face o echipă ideală Read more

Cum să seduci o persoană din zodia Leu!

Cum trebuie să decurgă o întâlnire cu o persoană din zodia Leu! Dacă ai o relație cu o femeie din Read more

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul prietenilor și al proiectelor și planurilor de viitor. Nativii vor fi avantajați de acest context care le va aduce idei noi, progresiste în legătură cu proiectele lor, iar Saturn, guvernatorul carierei lor, îi va ajuta să-și consolideze zona profesională. Berbecii se pot dezvolta foarte mult în mediul online, în tot ce ține de comunicarea către mase de oameni, televiziune și mass-media, dar și prin acțiuni umanitare și caritabile. Vor intra în noi anturaje alături de care se vor dezvolta și își vor selecta prietenii în funcție de idealurile și convingerile comune pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la noile persoane întâlnite și la propunerile acestora pentru că se pot dovedi de viitor.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul carierei și va urma o perioadă de progres și dezvoltare profesională, în special în zona susținută de Vărsător, adică aceea a tehnologiei și mediului online, unde pot apărea oportunități sau își pot conduce proiectele. Nu le va fi foarte ușor, nu vor primi nimic pe tavă, dar vor avea idei inedite despre cum să facă lucrurile să funcționeze. În plus, Saturn le-a schimbat percepții și mentalități, i-a forțat să învețe lucruri noi în ultimii 3 ani și acum nativii le vor pune în practică. Este posibil ca mulți Tauri să-și schimbe radical direcția profesională în următoarea perioadă, mai ales că au susținerea lui Uranus, guvernatorul Vărsătorului, aflat în zodia lor. Vor avea șansa să-și atingă cele mai înalte obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le va stimula nevoia de afirmare, de recunoaștere a meritelor lor profesionale.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul filozofiilor de viață, iar acest context le va aduce nativilor noi principii, mult mai îndrăznețe, noi mentalități și convingeri nonconformiste care vor contribui esențial la evoluția lor, atât personală, cât și profesională. Totodată, va fi o perioadă în care se vor dezvolta foarte mult prin studiu, vor fi atrași de noi domenii de cunoaștere, chiar și ezoterice, vor obține diplome, atestate sau se vor folosi de cele pe care le au și nu le-au pus în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la ce aud, la ce vorbesc cu cei din jur pentru că pot primi subtile răspunsuri și soluții, chiar direcții de viitor.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul bunurilor materiale și al intimității. Nativii pot ajunge la conștientizarea de sine că sunt atașamente materiale sau chiar emoționale de care trebuie să se desprindă pentru că nu pot evolua și asta poate însemna frica de a pierde ceva material sau pe cineva, frica de a face un credit, o investiție. Unii nativi pot primi acum moșteniri sau partenerul lor poate veni cu fonduri și-i poate susține. Pe de altă parte, pot să aibă parte de experiențe intime care să le schimbe viziunea asupra sexualității, unii pot rupe relații toxice, extraconjugale, ascunse care le inhibau dezvoltarea personală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că indiferent dacă vor renunța la ceva sau vor piere ceva, totul va fi spre evoluția lor.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul relațiilor, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nativii pot să evolueze acum, să-și schimbe viața fie prin intermediul unei căsătorii, fie prin faptul că partenerul vine cu o schimbare radicală, cu o nouă direcție pe care care acesta pornește și nativii îi pot fi alături. În alte cazuri pot veni contracte profesionale noi, noi asocieri și parteneriate sau chiar o mai mare creativitate la locul de muncă care va fi deschizătoare de noi oportunități. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că începe o perioadă în care raportarea la ceilalți și la nevoile lor va fi necesară pentru propria lor evoluție.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia unei reconfigurări profesionale, iar asta poate însemna inclusiv că-și descoperă noi abilități, cel mai probabil tehnice, care nu doar să-i ajute în desfășurarea sarcinilor, ci și în descoperirea unei noi vocații, poate chiar în schimbarea meseriei. Totodată, referitor la sănătate vor fi mult mai atrași de zona holistică și vor căuta să-și îmbunătățească stilul de viață prin fel și fel de tratamente naturiste, energetice, homeopate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară punctează faptul că Jupiter le guvernează relațiile, iar Saturn iubirea, prin urmare această întâlnire a celor două planete în zodia progresului poate aduce o reală îmbunătățire a vieții sentimentale, fie că sunt în relație, fie că sunt singuri.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul iubirii, al creativității și al copiilor. Nativii își vor redescoperi pofta de viață, bucuria de a trăi și de a se dedica plăcerilor vieții, hobby-urilor lor și nu este exclus ca o pasiune să fie condusă către meserie sau dezvoltată mai mult și condusă către succes. Viața sentimentală se va îmbunătăți considerabili, iar cei singuri își vor găsi jumătatea. Cei care sunt parte a unui cuplu pot deveni părinți, iar cei care deja au copii se pot bucura de reușitele acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea frâu liber creativității și simțului artistic și să nu se teamă de exprimarea acestei laturi pentru că le poatea duce succes.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia să construiască, fie o casă, fie o familie, să-și schimbe viziunea referitoare la ideea de cămin. Unii renovează, alții își cumpără o casă, își valorifică un bun de patrimoniu. DE exemplu, dacă cei mai tineri decid să-și ia viața în propriile mâini și să se mute singuri sau cu partenerul lor, cei mai în vârstă aleg să-și reabiliteza casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă atenție la nevoile familiei, dar și la propriile lor nevoi emoționale.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul comunicării și învățării. Pentru nativi apare ocazia de a-și schimba sistemul de gândire, vor avea idei noi, ingenioase, constructive, dar mai ales vor fi dornici de învățare, să-și ia un examen, să-și găsească un mentor. Nativii mai în vârstă vor căuta să înțeleagă viața din alt unghi, prin prisma unor noi domenii. În plus, au șansa ca ei înșiși să predea mai departe ceea ce au învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în negocieri și tratative.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul financiar. Pentru nativi se anunță o perioadă prosperă în care au șansa să devină independenți financiar. Pot avea idei bune, chiar nonconformiste despre cum să-și îmbunătățească veniturile, pot dezvolta noi afaceri, pot valorifica și monetiza un talent personal. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în comunicare, în negocieri și tratative ale unor acte, contracte.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia lor și sunt vedetele următoarei perioade. Avântul, elanul, puterea de care nativii vor da dovadă acum va fi imensă și vor face totul pentru a-și schimba viața în bine și a evolua. Nativii își concentrează foarte mult atenția asupra lor și astfel vor veni și îmbunătățirile, inclusiv legate de sănătate, de câștiguri, pentru că vor ști ce și cum să facă pentru a-și materializa dorințele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a simți o îmbunătățire a stării de spirit.

Pești
Cei născuți în zodia Pești au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul spiritualității, pe o casă a trecutului și a interiorizării, prin urmare nativii, pentru a evolua vor trebui să vindece trecutul și, în sfârșit, vor avea șansa aceasta, de a se desprinde de amintiri, dezamăgiri, vicii și mai ales frici care le inhibau evoluția. Chiar dacă se vor retrage în sinea lor, meditația îi va ajuta să evolueze spiritual. Nativii vor da dovadă de o intuiție greu de egalat și de acces la subtilitățile vieții. Vor vedea și vor simți ceea ce alții nu reușesc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mai multă grijă la sănătate în perioada următoare și să încerce să se odihnească corespunzător, dar mai ales să apeleze la terapii holistice pentru îmbunătățirea stării generale.

Sursa: cancan.ro

La loc comanda: Craiova se închide din nou!

VIDEO! Cruzime fără margini: Un cățel merge amețit, speriat și derutat pe o stradă

Marius Sava, votat cel mai bun mijlocaș dreapta al Craiovei din ultimii 30 de ani!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,824FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles