fbpx
14.5 C
Craiova
luni, mai 17, 2021

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele pot avea o aventură

- Advertisement -
- Advertisement -

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot fi surprinși de vești din partea prietenilor sau pot fi mirați de faptul că sunt căutați de anumite persoane din anturaj cu care, cel mai probabil, nu au mai interacționat de multă vreme sau deloc. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unor dialoguri neobișnuite, surpinzătoare, dar nu în sens negativ, și mulți nativi pot primi oferte neașteptate.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să fie mai atenți la imaginea lor, fie că este personală, fie profesională. S-ar putea ca unii nativi să se afle în ipostaze publice surprinzătoare sau în situații noi, în care nu s-au mai aflat până acum și să nu știe cum să reacționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere prudență, diplomație și punerea în practică a abilităților și calităților cu care au fost inzestrați.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi bună, favorabilă pentru a se pune în valoare și a se face apreciați datorită unui talent cu care au fost înzestrați. Nativii pot fi creativi, pot avea inspirație și ideile lor pot fi foarte îndrăznețe și originale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unui dialog lămuritor sau ocazia de a primi sfaturi importante pentru viitorul lor.

Rac

Chiar dacă nu se așteaptă, cei născuți în zodia Rac pot primi o sumă de bani, fie o remunerație întârziată, fie returnarea unei datorii mai vechi. Oricum, nativii pot avea parte astăzi de fel și fel de surprize bănești sau care au legătură cu un bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un entuziasm aparte în privința felului în care se autoanalizează, în privința felului în care se văd pe ei înșiși.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de surprize din partea partenerilor, fie că vorbim de partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Posibil ca un asociat să le dea o veste cu impact profesional sau un colaborator să le facă o nouă propunere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce surprize în cuplu sau în relația cu o persoană pe care nativii o doresc în viața lor, o urmăresc și o apreciază.

Fecioară

Posibile probleme de sănătate ușoare, de natură să-i scoată din ritmul de lucru se întrevăd pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii nu au motive de îngrijorare, însă sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să se relaxeze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce surprize neașteptate la locul de muncă, legate de activități, program sau relația cu colegii.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să aducă o noutate în viața sentimentală, să se distreze, să cucerească și să se aventureze în noi experiențe. Nativii care sunt într-o relație trebuie să fie atenți pentru că în această perioadă în care Mercur retrogradează în zodia Pești pot ieși la suprafață secrete și ascunzișuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și canalizezea ceastă energie în povestea de iubire, pentru a reaprinde pasiunea sau a o consolida.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de surprize neașteptate, îndeosebi plăcute, legate de viața de familie sau de regimul unei locuințe. Oricum ar fi, nativii nu trebuie să se aventureze să semnze contracte acum, ci să aștepte până pe data de 10 martie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poatea duce o cheltuială legată de casă, poate pentru a rezolva o defectțiune în gospodărie.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de niște situații surprinzătoare la drum sau veștile care sosec în legătură cu o călătorie să fie neașteptate, să-i mire pe nativi. Se întrevăd surprize, evenimente ciudate și neașteptate la care pot lua parte cu sau fără voia lor și care să-i pună pe gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că se pot entuziasma peste măsură cu privire la o sumă de bani.

Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi poate veni cu surprize financiare, nu neapărat plăcute, cât neașteptate. Nativii pot primi o sumă de bani sau pot descoperi o idee nouă care să le aducă un venit în plus rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a rezolva, de a găsi o soluție la o problemă care-i macină și care, de asemenea, poate avea legătură cu banii.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să trăiască astăzi o provocare, însă, deși va fi ceva ce și-au dorit, cel mai probabil va fi neașteptat și surprinzător pentru ei. Fie cineva din trecut le iese în cale, fie cineva din familie le dă o vește neașteptată și plăcută. Poate avea legătură inclusiv cu locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a trăi ceva neașteptat, le aduce o surpriză.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot trece astăzi printr-o mare de emoții, de frământări, gânduri și idei neașteptate. Nativii pot fi neliniștiți în interior și sunt sfătuiți să nu intre în discuții contradictorii cu cei din jur și nici să ia decizii majore. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie foarte atenți la vocea intuiției pentru că pot primi răspunsuri, pot avea epifanii și chiar și visele pot fi premonitorii.

În 3 minute poți să citești și: Dezastru la clasa a II-a! Rezultatele Evaluării Naționale 2019 despre care nicio autoritate nu vorbește

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,231FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles