fbpx
5.8 C
Craiova
joi, septembrie 23, 2021

Horoscop 24 decembrie 2020: Zi favorabilă pentru bani

Peștii sunt dornici să comunice, însă trebuie să aibă grijă pentru că fără să-și dea seama pot spune lucruri pe care mai apoi să le regrete.

- Advertisement -

Berbec
Este o zi favorabilă celor născuți în zodia Berbec pentru rezolvarea unui context financiar care le-a dat bătăi de cap de ceva vreme. Nativii pot face calcule și socoteli, își pot verifica bugetul și se pot avânta în unele cheltuieli mai îndrăznețe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a primi o sumă de bani pe care o așteptau de mai multă vreme.

Taur
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur se vor bucura astăzi de multă energie, entuziasm și mai ales de echilibru emoțional. Nativii au un simț practic bine dezvoltat și, deși va fi stres profesional resimțit din plin și frustrări pentru că nu-și încheie activitățile cum și-ar dori, vor avea totuși putere interioară să facă față contextului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești și informații surprinzătoare.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni sunt agitați pe interior, au fel și fel de gânduri și își pun multe întrebări. Nativii poartă un dialog interior destul de profund, iar șansele de a găsi răspunsuri sunt mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să înțeleagă un context prin care au trecut, să-i vadă rostul, să-și înțeleagă o atitudine avută, o decizie luată la un moment dat.

Rac
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să intre în dezacorduri cu prietenii și să fie chiar contrariați de sfaturile acestora, de îndemnurile pe care le primesc, să nu le convină deloc ceea ce aud. Nativii pot avea impresia că ceilalți au ceva cu ei, însă nu este decât un simțământ al lor, fără fundament. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să ia în serios ceea ce li se spune pentru că nimeni nu le vrea răul.

Leu
Este o zi destul de dificilă în plan profesional pentru cei născuți în zodia Leu și nativii ar trebui să nu ia decizii radicale. Cu toate că au randament și eficiență la locul de muncă, pot veni contexte neașteptate care să-i scoată din ritm, să-i enerveze, în special sarcini noi sau dialoguri cu colegii iritante. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă la imaginea lor, la funcția lor și să nu ia decizii radicale în plan profesional.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se pot bucura de momente relaxante în cuplu sau cu copiii și pot avea ocazia de a discuta detalii importante legate de viitorul relației lor. Nevoia de a-și clarifica niște obiective, idealuri, convingeri sentimentale este mare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenți că la locul de muncă pot intra în contradicții cu colegii din cauza rigidității lor.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să evite astăzi deciziile legate de bunuri materiale, investiții, credite pentru că pot avea o viziune ușor deformată asupra realității. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția asupra unor dialoguri tensionate ce vizează bunurile de patrimoniu. Nativii pot fi deosebit de orgolioși și mândri într-un astfel de context.

Scorpion
Este o zi destul de tensionată în plan relațional pentru cei născuți în zodia Scorpion. Nativii pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, pot fi deranjați și dezamăgiți de un dialog, de un context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că și profesional este o zi sensibilă și un contract, o colaborare s-ar putea să nu le iasă așa cum s-ar fi așteptat.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător își dedică multă energie finalizării unor sarcini la locul de muncă, însă nu este cazul să-și asume noi resposabilități, mai ales pe cele ale colegilor mai puțin activi. Posibile surprize care să vină din această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă grijă la sănătate, la odihnă și la evitarea exceselor.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn pot fi deziluzionați de o situație sentimentală, mai ales dacă sunt la început și aveau așteptări de la partener. Cei care sunt părinți pot trăi momente de dezamăgire din cauza copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că se pot intensifica niște frustrări legate de faptul că nu au timp liber pentru a se dedica mai mult propiilor lor plăceri și bucurii.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă cu avânt de asigurarea tuturor celor necesare pentru casă și familie. Nativii depun un efort major pentru a-i mulțumi pe toți, dar vor fi încântați la final de zi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot apărea defecțiuni, surprize legate de locuință care să le dea peste cap planurile și să trebuiască să se adapteze rapid.

Pești
Cei născuți în zodia Pești sunt dornici să comunice, să povestească, să dezbată subiecte, însă trebuie să aibă grijă pentru că fără să-și dea seama pot spune lucruri pe care mai apoi să le regrete. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot primi vești surprinzătoare, informații neașteptate care să-i irite sau chiar unele dialoguri vor avea rolul de a-i enerva.

Sursa: cancan.ro

Un elev acuză că a fost violat de Episcopul ortodox retras, Corneliu Onila, și un fost călugăr

VIDEO! Ce trebuie să știți dacă vreți să mergeți la Straja: ,,M-am săturat să fiu mințit în față”!

VIDEO! Bătaie sângeroasă într-o parcare: Un copil a fost lovit cu o piatră în cap!

Related Articles

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în campionatul Greciei!

Reușită inedită! Piticul Atomic a umilit defensiva adversă. De ce s-o fi zgârcit Rotaru! Alexandru Mitriță (26 de ani) a reușit un nou gol...

VIDEO: Cât de periculoasă e Craiova!

„Oltenii mereu sunt figuranți, sunt smecheri și mănâncă mult praz. Săbiile apar de la 22:10 când centrul va fi acaparat și drumul la fel”Mit...

Reghecampf a confirmat. Ce se va întâmpla cu Mateiu și Bălașa!

Antrenorul Craiovei i-a băgat în ședință pe alb-albaștri: „E un meci decisiv. Sper ca ei au înțeles ceea ce am transmis” Laurențiu Reghecampf nu i-a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în campionatul Greciei!

Reușită inedită! Piticul Atomic a umilit defensiva adversă. De ce s-o fi zgârcit Rotaru! Alexandru Mitriță (26 de ani) a reușit un nou gol...

VIDEO: Cât de periculoasă e Craiova!

„Oltenii mereu sunt figuranți, sunt smecheri și mănâncă mult praz. Săbiile apar de la 22:10 când centrul va fi acaparat și drumul la fel”Mit...

Reghecampf a confirmat. Ce se va întâmpla cu Mateiu și Bălașa!

Antrenorul Craiovei i-a băgat în ședință pe alb-albaștri: „E un meci decisiv. Sper ca ei au înțeles ceea ce am transmis” Laurențiu Reghecampf nu i-a...

Craiova trece în scenariul roșu! Incidența a depășit 3/1000

Ce restricții li se impun craiovenilor și care este situația, în Dolj, la ATI! Craiovenii au ajuns să aibă, miercuri, o incidență de 3,17/1000 de...

VIDEO: Dana Budeanu a fost aspru criticată că împrăștie știri false despre vaccinare

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă atrage atenţia că informațiile vedetei produc neîncredere și panică printre persoanele vaccinateDana Budeanu iar a călcat mâța pe coadă....