Horoscop 25 februarie 2020. Berbecii încheie o etapă, dar încep o alta nouă mai promițătoare

Berbec

Se încheie un ciclu, iar tu deja iți îndrepți atenția spre o noua etapa, fie că este vorba despre un alt proiect, capitol, afacere. Eșți plin de entuziasm, iar energia resimțită astăzi te vă ajuta și pentu zilele următoare.

Taur

Semnul tău zodiacal se află în sfera grupurilor și prieteniilor. Astrele te îndeamnă să cauți compania oamenilor care rezonează cu tine.

Gemeni

Cuvintele cheie pentru aceasta zi sunt: competitivitate, negociere, lupta. Pregătește-te pentru o zi plina de provocări, dar astrele te asigura că vei trece cu brio peste toate încercările zilei.

Rac

Semnul tău zodiacal se află în sfera marilor viziuni. Eșți plin de idei îndrăznețe, dornic să cucereșți noi orizonturi, determinat și încrezător că norocul vă fi de partea ta.

Leu

Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice, iar dorința ta pentru aceasta zi este de a-ți fi validate calitățile, reușitele, dar și emoțiile. Sfatul astrelor: urmează-ți intuiția!

Fecioara

Semnul tău zodiacal se afăa în sfera afacerilor externe. Astăzi s-ar putea să vina spre tine anumite vesti, mesaje, informații, iar astrele te sfătuiesc să fii atent la semne, dar și la oamenii care ți le oferă.

Balanță

Este o zi buna pentru noi conexiuni, pentru a-ți face planuri de vacanta sau a vizita anumite rude, dar și pentru a relua legături mai vechi cu persoane din străînătate.

Scorpion

Semnul tău zodiacal se află în sfera parteneriatelor, iar relația care te preocupa astăzi cel mai mult este cea cu partenerul de viață. Este o perioada buna de a trece relația la un alt nivel.

Săgetător

Este ziua în care aștepți să-ți fie recunoscute meritele, eforturile, munca. Ar fi bine să ieși din zona de confort, să faci schimbări în rutina cu care eșți obișnuit și chiar să iei în calcul unele metode mai puțin convenționale.

Capricorn

Fii atent astăzi la detalii, mai ales dacă vei avea de lucru cu hârtiile, actele, rapoartele. Dacă anumite aspecte nu-ți sunt foarte clare, astrele te îndeamnă să nu eziți să ceri mai multe informații.

Vărsător

Universul te sfătuiește să comunici mai mult, să faci un pas în fata, să ieși la lumina, să-ți exprimi punctul de vedere și să fi mai curajos atunci când iei decizii.

Pești

Este timpul să pui stop convingerilor care te limitează, persoanelor care iți îngrădesc zborul. Îndreaptă-ți atenția către hobby-urile și pasiunile care iți bucură existența.

In 3minute citesti si: Prefectul Purcărescu, declarație halucinantă în lupta cu coronavirusul: ”Vom completa chestionare!”

Revoltă la Bechet! ”Blocăm intrarea în oraș!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0