4 C
Craiova
duminică, decembrie 4, 2022

HOROSCOP 25 IANUARIE. Gemenii vor fi trădați astăzi

BERBEC Vineri, zi de cumpărături săptămânale, dar astăzi eşti foarte ocupat şi nu ai timp. Timpul te presează şi nu termini ce ai de spus. Nu poţi să stabileşti nimic şi te enervezi inutil. O parte din zodie se pregăteşte pentru cumpărături. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente.  O zi aglomerată, cu o seară plăcută. 

TAUR  Nu reuşeşti să te încadrezi în bugetul tău. Ai probleme cu banii. Tu, însă, ca un Taur econom, trebuie să te foloseşti cu iscusinţă de resursele pe care le ai de la părinţi, fraţi surori… Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi că nu ai făcut mai mult – “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Evită să te implici în orice activitate legată de autorităţi, mai ales dacă este vorba de autorităţile locale. 

GEMENI Ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Daca nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Sigur, dacă vrei să iei măsuri, pentru că o bârfă rămâne o simplă bârfă. Atenţie la bani, unde îi pui şi cum îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Nu fi naiv, se pare că noua ta iubire te foloseşte drept bancomat! Veşti bune, spre sfîrşitul zilei. 

RAC Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Fii liniştit, totul o să fie bine. Principalul este să menţii statu quo ante. Perioadele tulburi, cu grad înalt de risc şi cu o puternică componentă de haos, te-au avantajat întotdeauna, astăzi poţi profita de acest lucru! O zi în care trebuie să-ţi mai struneşti emoţiile.

LEU Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. In jungla de beton ai luptat bine până acum, deci eşti dispus să continui! Totodată mai calm şi mai activ decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate sau să aplanezi conflicte. Nu te lăsa încărcat cu sarcini suplimentare, arătă că ai şi limite. O zi care pare bună, mai ales în a doua parte, pentru vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici escapade la un film, concert, sau muzeu. 

FECIOARĂ Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii din străinătate. Stelele zic să continui neabătut, fie că eşti la serviciu, fie ca ai ajuns acasă! Zi incertă şi uşor disarmonică până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. 

BALANŢĂ Într-o situaţie de criză, cum este ziua de astăzi, este necesar să dai dovada de spirit de conservare, să desparţi problemele altora, de propriile tale necazuri! Rezolvă problemele urgente! Fii atent la o posibilă păcăleală. Propunerea de colaborare pe care o primeşti, poate muncă în străinătate, înseamnă: tu cu munca şi alţii cu banii. Adică muncă multă, sărăcia omului! 

SCORPION O zi de vineri, care, pe lânga faptul că ai uitat să posteşti, mai este şi enervant de lungă şi obositoare! Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior vei gasi calea. Pe de alta parte nu lua în serios toate bârfele şi intrigile făcute parcă special să-ţi amărască viaţa. Trebuie să convingi şi păstrarea calmului şi o atitudine civilizată sunt cheia reuşitei tale. 

SĂGETĂTOR Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia ta, să te repezi, ca orice semn de foc. Poţi să stai la distanţă? Nu! Adevărul este că nu te poţi schimba deloc, dar dacă ai abilitatea necesară poţi să imiţi dinamica, prudenţa altor semne, să joci pentru scurt timp un rol. Aşa vei putea rezolva situaţiile dificile, de astăzi, sau de oricând. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste, sau în război!

botezatu si loredana groza
VIDEO! Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional!

„Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri!” Cătălin Botezatul și-a serbat ziua de naștere, alături Read more

poze nud
FOTO! Mai mulți studenți de la Facultatea de Medicină Veterinară au pozat complet nud!

„A fost cea mai bună experiență pentru mine, cred că toată lumea s-a simțit bine” Mai mulți studenți de la Read more

CAPRICORN Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul este normal. Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuiesc, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. Altfel, eşti binedispus! O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii, mai așteaptă.

VĂRSĂTOR Astăzi respectă promisiunile făcute. Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare. 

PEŞTI Astazi încearcă, măcar încearcă, să renunţi la încăpăţânarea care uneori te caracterizeaza, ba şi mai rău, te încurcă. Domeniul sentimental este avantajat de conjunctură. Nu pleca la drum lung. Te poţi consola cu proverbul „numai cine nu munceşte, nu greşeşte”. Este o scuză bună pentru ziua de azi când scapi aproape orice din mână. Cei ca tine au, însă, noroc la dragoste!

În 3 minute poți să citești și: Blonda lui Pițurcă: „Am ajuns să fac plângere la Poliție!”

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,027FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles