14.6 C
Craiova
luni, martie 27, 2023

Horoscop 25 noiembrie 2020: peștii sunt puși pe fapte mari!

Nu poți fi lider tot timpul și este important să înveți când trebuie să faci un pas în spate și să predai controlul cuiva când situația o cere.

Berbec
Nu poți fi lider tot timpul și este important să înveți când trebuie să faci un pas în spate și să predai controlul cuiva când situația o cere. Azi, asigură-te că știi când să îți prezinți ideile și când să îți muști limba. Sunt la mijloc egouri delicate, dar puternice, implicate și nu vrei să stârnești pe nimeni. Poți să îți atingi scopul fără să fii la conducerea lucrurilor. Nu te agăța de funcție. S-ar putea să te țină în loc.

Taur
Evită orice care seamănă cât de puțin cu o luptă de putere azi. Sunt multe egouri în luptă, iar unele joacă murdar. Chiar dacă te implici doar pentru a liniști lucrurile, vei sfârși prin a te murdări. Abilitatea ta de a împăca oameni este puternică, dar nu trebuie să o folosești de fiecare dată când două persoane se confruntă. Ia în considerare și ce e mai bine pentru tine. Lasă-i să se certe și să descopere singuri soluția.

Gemeni
De ce nu te concentrezi pe a îți înțelege emoții și să nu mai încerci să înțelegi de ce altcineva se comportă ciudat? Trebuie să încerci o nouă abordare în legătură cu un prieten aflat în dificultate. Dacă sunt doar bosumflați și cu toane, lasă-i în pace. Problemele lor, deși te preocupă, sunt ale lor să le rezolve. Nu poți să le repari tu viața, oricât de mult ți-ai dori asta. Nu le faci niciun serviciu dacă le dai sfaturi de care oricum nu vor ține cont.

Rac
Ascultă foarte atent azi pentru că ceva ce spune cineva ar putea să îți fie de mare folos. Fie îți vor da un indiciu important pentru rezolvarea unui mister, fie îți vor oferi ocazia să pornești o conversație cu cineva pe care îți doreai să cunoști mai bine. Când vei începe această conversație, încearcă să apelezi la rațiunea interlocutorului, în locul emoțiilor. Sunt dorinici să poarte o conversație deșteaptă cu o persoană inteligentă ca tine.

Leu

FOTO! Loredana Groza a stârnit haos pe internet cu ultimele poze: ”Un Photosop nereușit!”

Cum arăta Loredana Groza în urmă cu aproximativ 10 ani Despre intervențiile estetice pe care și le-ar fi făcut Loredana Read more

FOTO! Cine este favorita de la Survivor România 2023: „O văd foarte departe”

„O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup” Crina Abrudan, Read more

Sunteţi puşi în situaţia de a face un compromis pentru a evita un conflict de proporţii. Este soluţia cea mai bună şi care vă poate oferi linişte pe termen mediu şi lung. Flexibilitatea şi înţelegerea de care daţi dovadă sunt apreciate de oameni care vă pot ajuta, pe viitor, să trageţi cu bine peste momente mai puţin plăcute. Lăsaţi mândria de o parte şi cereţi ajutor dacă aveţi nevoie.

Fecioară
Dacă o anumită persoană v-a atras atenţia, într-un mod plăcut, ar fi bine să ştiţi că aparenţele pot fi înşelătoare. Ideal ar fi să analizaţi de două ori înainte să luaţi decizia de a vă deschide sufletul. Informaţiile care le oferiţi pe tavă ar putea fi folosite împotriva voastră şi aţi putea ajunge într-o ipostază nedorită. Nu e momentul tocmai oportun să vă umpleţi de amăgiri.

Balanță
Nativii Balanţă se dovedesc a fi extrem de generoşi astăzi. Asta indiferent că vorbim de cadouri sau dacă vă rupeţi din timp pentru a asculta problemele altora şi a oferi sfaturi preţioase. Sprijin, respect şi recunoştinţă sunt cuvintele care vă influenţează ziua de astăzi. Iar apropiaţii apreciază energia voastră şi modul în care vă implicaţi pentru a vă asigura că tot mai mulţi oameni au parte de linişte şi bucurie.

Scorpion
Ziua Scorpionilor este însufleţită în special de bârfele de la locul de muncă. Însă aveţi grijă să nu vă judecaţi colegii cu asprime în condiţiile în care există riscul ca şi Scorpionii să ajungă subiecte de bârfă. Un plus de onestitate nu dăunează nimănui, mai ales că, în cele din urmă, se va dovedi că totul se poate transforma într-o dezbatere distractivă.

Săgetător
Săgetătorii sunt puși pe fapte mari, dar din păcate elanul vă este tăiat de colegii care sunt invidioși pe energia voastră creatoare. Nu vă pierdeți timpul cu astfel de atitudini și, mai ales, nu intrați în contact cu aceștia pentru că tot voi veți suferi. Cel mai bine este să vă concentrați pe atribuțiile voastre, iar munca vă va fi răsplătită. De asemenea, nu ar strica să fiți puțin mai atenți și la capitolul sănătate. Poate nu ar strica chiar să ieșiti să faceți puțină mișcare. Aerul proaspăt vă va prinde bine.

Capricorn
Nimic nu se compara cu dragostea oferită de familie, iar capricornii prețuiesc clipele alături de cei dragi. Pentru acești nativi, liniștea căminului este o prioritate, mai ales în această perioadă. Poate ar fi bine ca astăzi să vă faceți timp și de cumpărături pentru casă, dar nu plecați de acasă fără o listă clară, altfel veți fi tentați să cheltuiți mai mult decât vă permiteți. O gaură în buget nu este de dorit, mai ales că urmează perioada cadourilor și vreți să-i răsfățați pe cei dragi cu atenții de lux.

Vărsător
Astăzi, nativii în Vărsător vor intra în conflicte cu colegii de muncă și cu șefii. Încăpățânarea v-ar putea fi sancționată dacă nu reușiți să lăsați mândria deoparte și să vă concentrați pe treabă și nu pe scandal. Traversați o perioadă dificilă, iar cei apropiați își fac griji. Poate ar fi bine să discutați cu un specialist, să vă luați de pe suflet gândurile negative care nu vă dau pace. Nu este o zi bună nici pentru a începe proiecte noi. Ar putea fi sortite eșecului, deși ideile sunt bune.

Pești
Se pare că astrele nu sunt de partea peștilor, astăzi. La locul de muncă situația este tensionată, dar nu din cauza voastră, însă veți fi afectați în mod direct. Nici în viața de cuplu lucrurile nu sunt roz. Poate ar trebui să-l lăsați și pe partener să vorbească, iar voi să ascultați cu atenție ce are pe suflet. Nu luați astăzi decizii importante, amânați-le pentru zilele viitoare, când soarele vă va surâde din nou. Nu vă neglijați sănătatea, mai ales în această perioadă extrem de capricioasă.

Sursa: monitorulcj.ro

Bălan îi mai dă un brânci Craiovei spre Liga 1! 

Călătoria cu avionul condiționată de vaccinare: ,,va fi o necesitate”!

Spitalul de Urgențe din Craiova va primi 423.000 de lei de la Consiliul Județean

loading...

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles