fbpx
12.6 C
Craiova
miercuri, septembrie 22, 2021

Horoscop 26 decembrie 2020: Momente frumoase alături de familie

Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în continuare și anunță o stare de spirit bună, energie și stabilitate emoțională.

- Advertisement -

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec se pun în valoare prin talentele lor. Nativii pot chiar să scoată bani din ceea ce fac sau să aibă parte de niște beneficii materiale. Să facă schimb pe schimb. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate intensifica niște gânduri și amintiri și pot realiza că au iertat pe cineva.

Taur
Cei născuți în zodia Taur se bucură de momente plăcute cu prietenii, reiau legături mai vechi și se pot simți atrași de cineva din anturaj. Nativii sunt intuitivi în legătură cu proiectele lor și își pun imaginația în funcțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în continuare și anunță o stare de spirit bună, energie și stabilitate emoțională.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni contemplează lumea și sunt foarte filozofi, gânditori și dornici de a aborda subiecte neobișnuite. Dau dovadă de multă inspirație și știu când și ce să spună pentru a da bine în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că se pot simți mai obosiți decât de obice și ar trebui să se odihnească mai mult.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au idei ingenioase în legătură cu un proiect. Nativii își lasă mintea să zboare și se bucură de o imaginație bogată, iar cei din jur le vor susține viziunile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot fi mai cheltuitori decât de obicei, mai ales dacă ies cu prietenii.

Leu
Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să se reculeagă, să stea mai mult cu ei înșiși și să-și analizeze traiectoria profesională. Nativii își conturează obiective mărețe în minte, unele destul de greu de atins la acest moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să rămână ancorați în realitate pentru a nu suferi deziluzii.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară poartă dialoguri destul de concrete cu partenerul de viață, în special pe tema viitorului comun. Pe de o parte nativii sunt raționali, iar pe de altă parte partenerul pare să fie mai visător și mai idealist. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a aborda subiecte legate de tema banilor comuni, a cheltuielilor comune.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță sunt destul de introspecți și cenzurați astăzi, încercând să echilibreze excesul de zel de zilele trecute. Nativii pot conștientiza că au niște frici și temeri și pot discuta despre ele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce momente intime plăcute și o mai mare nevoie de desprindere de cotidian.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente plăcute în plan sentimental. Cei singuri se pot apropia de cineva, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot reconecta la partener. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a se dedica unor activități distractive, unor hobby-uri și astfel de a-și descoperi noi laturi comune cu persoana iubită.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia de a petrece timp plăcut în familie, de a se dedica împreună cu cei dragi unor activități creative sau care au rolul de a le pune imaginația la contrtibuție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că spre seară se pot simți mai obosiți și ar fi bine să nu se suprasolicite.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn reușesc să poarte discuții înțelepte, constructive cu persoana iubită. Cei care sunt părinți se apropie mai mult de copii prin dialog și clădesc o relație mai puternică. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le tarage atenția că activitățile speculative nu sunt favorizate.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot face niște compromisuri financiare de dragul familiei. În alte cazuri, nativii pot profita de această periadă pentru a cere un favor, o sumă de bani părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se relaxa emoțional. Posibil ca unii nativi să viziteze locuri din copilărie.

Pești
Cei născuți în zodia Pești sunt plini de idei creative, au o imaginație bogată și se pun în rolul celor mai sfătuitori înțelepți. Nativii pot desluși secrete și pot atinge subiecte delicate în dialoguri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o doză mare de intuiție.

Sursa: cancan.ro

Cum să recunoști o doamnă: Ultima impresie contează!

Cum îți dai seama că iubitul te minte!

Related Articles

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în campionatul Greciei!

Reușită inedită! Piticul Atomic a umilit defensiva adversă. De ce s-o fi zgârcit Rotaru! Alexandru Mitriță (26 de ani) a reușit un nou gol...

VIDEO: Cât de periculoasă e Craiova!

„Oltenii mereu sunt figuranți, sunt smecheri și mănâncă mult praz. Săbiile apar de la 22:10 când centrul va fi acaparat și drumul la fel”Mit...

Reghecampf a confirmat. Ce se va întâmpla cu Mateiu și Bălașa!

Antrenorul Craiovei i-a băgat în ședință pe alb-albaștri: „E un meci decisiv. Sper ca ei au înțeles ceea ce am transmis” Laurențiu Reghecampf nu i-a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în campionatul Greciei!

Reușită inedită! Piticul Atomic a umilit defensiva adversă. De ce s-o fi zgârcit Rotaru! Alexandru Mitriță (26 de ani) a reușit un nou gol...

VIDEO: Cât de periculoasă e Craiova!

„Oltenii mereu sunt figuranți, sunt smecheri și mănâncă mult praz. Săbiile apar de la 22:10 când centrul va fi acaparat și drumul la fel”Mit...

Reghecampf a confirmat. Ce se va întâmpla cu Mateiu și Bălașa!

Antrenorul Craiovei i-a băgat în ședință pe alb-albaștri: „E un meci decisiv. Sper ca ei au înțeles ceea ce am transmis” Laurențiu Reghecampf nu i-a...

Craiova trece în scenariul roșu! Incidența a depășit 3/1000

Ce restricții li se impun craiovenilor și care este situația, în Dolj, la ATI! Craiovenii au ajuns să aibă, miercuri, o incidență de 3,17/1000 de...

VIDEO: Dana Budeanu a fost aspru criticată că împrăștie știri false despre vaccinare

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă atrage atenţia că informațiile vedetei produc neîncredere și panică printre persoanele vaccinateDana Budeanu iar a călcat mâța pe coadă....