16.2 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

HOROSCOP 27 septembrie 2019: 3 zodii sunt astăzi favorizate din plin de astre

Luna din Fecioară formează astăzi patru aspecte astrale importante: două armonioase de trigon cu Saturn şi Pluto retrograd din Capricorn, care susţin planurile zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi altele două tensionate de careu şi opoziţie cu Jupiter din Săgetător şi Neptun retrograd din Peşti, care creează impedimente pentru semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

Berbec

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni s-ar putea dovedi a fi şi cea mai dificilă pentru tine. S-ar putea să constaţi că nu ţi-a rămas prea multă energie şi că te concentrezi greu, că lucrurile nu merg conform planului, termenele-limită se reduc, aşteptările cresc, iar nivelul de complexitate al sarcinilor avut pe rol este mai ridicat decât ai fi crezut. Cu toate acestea, eşti suficient de motivat(ă) să faci faţă cu brio oricărei provocări. Treci printr-o perioadă în care vrei să îţi demonstrezi valoarea de profesionist(ă) şi să te întreci pe tine însuţi(ăţi). Nu va dura mult până apar beneficiile.

Taur

Dacă eşti la început de relaţie cu partener, este posibil ca astăzi să pui piciorul în afara perioadei de lună de miere. Mai exact, începi să vezi lucruri care te deranjează şi pe care până azi nu le-ai sesizat: modul în care îşi administrează finanţele, planurile sale de viitor, nivelul de dedicare pe care îl afişează faţă de cuplul pe care îl formaţi. Ştii ce vrei şi care îţi sunt sentimentele, dar înainte să pui prea mult suflet, este important să te asiguri că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. În caz contrar, eşti pasibil(ă) de o dezamăgire foarte dureroasă.

Gemeni

În cazul în care tocmai ai depăşit o perioadă mai dificilă în familie, s-ar putea să observi că nu ai depăşit momentul tocmai întru-totul. Unele temeri sau urmări se mai simt încă, ceea ce riscă să te facă astăzi absent(ă), mental cel puţin, la serviciu şi în cuplu. Într-un fel, eşti conştient(ă) că ai trecut de ce era mai rău, dar reacţiile tale indică faptul că mai ai nevoie de timp pentru a procesa ceea ce tocmai ţi s-a întâmplat ţie sau unei persoane la care ţii foarte mult. Liniştea ta interioară depinde de atmosfera din familie şi de acasă.

Rac

În general, se arată o zi propice întrevederilor de afaceri, pitch-urilor, negocierilor şi tratativelor în vederea stabilirii unei colaborări, cooptării unui client sau atragerii de investitori. Există însă riscul ca, în anumite situaţii, să te ia gura pe dinainte şi să te lansezi în declaraţii în favoarea cărora nu prea ai argumente. În plus, nenorocul poate face să ai parte de interlocutori redutabili care îţi vor pune sub semnul întrebării raţionamentul. Caută aşadar să te pregăteşti temeinic pentru orice întrebare ţi s-ar putea adresa şi nu face risipă de cuvinte, mai ales dacă nu poţi livra ceea ce ai promis.

Leu

Cheltuielile ar putea întrece astăzi limita, cu toate că nu eşti privat(ă) de şanse de câştig considerabil. Din dorinţa de a-i răsfăţa pe cei dragi sau la presiunea lor ori din pricina faptului că te laşi ghidat(ă) de impuls, s-ar putea să bagi mâna prea adânc în buzunar, făcând achiziţii pe care bugetul tău nu le poate susţine fără a se produce găuri pe care nu ai cum să le mai acoperi momentan. Deşi ţi-ar putea afecta starea de spirit sau se întristează cei dragi, nu te întinde mai mult decât te ţine plapuma. Vor veni şi zile mai bune.

Fecioară

În ciuda sentimentelor puternice pe care le nutreşti pentru familia de origine şi cea pe care ţi-ai format-o tu, se întâmplă totuşi astăzi că se nasc tensiuni puternice între voi. În parte, s-ar putea să pornească de la tendinţa ta de a despica firul în patru şi de a aduce critici celorlalţi, chiar dacă nu ţi se solicită. Evaluează-ţi la rece comportamentul şi vezi dacă nu cumva ai fost deplasat(ă) într-o privinţă sau alta. În cazul în care ai întrecut măsura, schimbă repede placa şi încearcă să îi îmbunezi pe cei dragi. Elimină orice neînţelegere înainte să se agraveze situaţia.

Balanţă

În principiu, eşti într-o dispoziţie bună astăzi, dar s-ar putea ca situaţia să se schimbe la un moment dat. Îţi lipseşte poate energia şi te resimţi după zilele trecute, în care ai avut tot felul de lucruri de rezolvat şi stresul era la cote mari. Faptul că apar tensiuni în familie nu face decât să îţi accentueze starea de nervozitate şi oboseală, semn că oricât de pozitiv(ă) ai fi, ai parte de provocări serioase în a-ţi menţine optimismul. Străduieşte-te să nu te laşi pradă negativismului şi caută să te concentrezi pe ce merge bine. Altfel, te adânceşti în gânduri pesimiste.

Scorpion

Aceasta este o zi în care eşti dispus(ă) să renunţi la multe planuri personale pentru a te concentra pe networking şi planurile de viitor. Ai putea fi tentat(ă) să crezi că dacă te grăbeşti cu investiţiile, apar şi rezultatele pe care le aştepţi. Sau că dacă iei din timpul cu cel dragi şi îl petreci cultivând relaţii de perspectivă, atragi mai repede aliaţi şi susţinători, la nivel de idei sau financiar. Astrele îţi demonstrează că rişti să mergi prea departe cu compromisurile. Te privezi de mult prea multe lucruri şi s-ar putea ca, la un moment dat, să clachezi neaşteptat.

Săgetător

Eşti pe o pantă ascendentă din punct de vedere profesional şi financiar. În ciuda tensiunilor cu şefii, faci bine ceea ce faci şi nu au de ales decât să te remunereze pe măsura eforturilor şi au rezultatelor. Tensiunea este însă la cote ridicate între voi şi se simte, dar nu o laşi să îţi afecteze productivitatea şi randamentul. Cu toate acestea, viaţa ta de familie şi orânduiala din gospodărie duce lipsa unei mai mari implicări din partea ta. Se vede că ai făcut concesii pe acest plan şi nu te-ai mai concentrat la fel de mult pe lucrurile de acasă.

Capricorn

Afişezi azi o încredere aproape oarbă în propriile raţionamente. Pe de-o parte, acesta n-ar trebui să fie un lucru rău, dar dacă te încăpăţânezi să ţii cu dinţii de ideile tale chiar şi atunci când ţi se demonstrează contrariul, atunci apar problemele. În loc să fii catalogat(ă) drept o persoană fermă în principii şi viziuni, eşti văzut(ă) mai degrabă ca cineva care nu poate să admită că a greşit. Înainte s-o iei pe această pantă, deschide-ţi mintea şi încearcă să vezi lucrurile din perspectiva interlocutorului. Nu este ruşine să admiţi că nu deţii suficiente informaţii pentru a formula o părere.

Vărsător

Astrele încearcă să îţi arate astăzi că linia de demarcaţie între curaj şi nebunie este uneori într-atât de laxă încât rişti să o depăşeşti fără să îţi dai prea bine seama. Atunci când, din prea multă încredere, faci cunoscute informaţii despre tine pe care mai bine le păstrai secrete sau te arunci cu capul înainte în escapade financiare, fără a cântări bine riscurile în prealabil, dai dovadă de ceva care nu se poate numi altfel decât inconştienţă. Nu îi permite gurii să o ia pe dinainte şi fii mai precaut(ă) în privinţa investiţiilor pe care eşti tentat(ă) să le faci.

Peşti

Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri vă potriviţi pe mai multe planuri decât vă imaginaţi, dar mai ales în ceea ce priveşte idealurile, viziunile şi dorinţele voastre legate de viitor. Dar cu toate acestea, se întâmplă că există tensiuni aproape tangibile între voi. Sursa lor o constituie faptul că aveţi amândoi personalităţi puternice, care nu sunt dispuse să renunţe prea uşor, fără o luptă pe cinste în prealabil. Ce-i drept, spritul de competiţie vă poate duce departe, dar nu atunci când se manifestă în detrimentul bunei înţelegeri din relaţia voastră. Încercaţi să restabiliţi echilibrul de forţe weekend-ul acesta.

În 3 minute poți să vezi și: Suporterii Universității: ”Rotaru, a doua oară, ia-ți business-ul și caută alt oraș!”

 FIFA ia măsuri! Reguli noi, pe gustul lui Victor Pițurcă!

 Steaua-Dinamo, sâmbătă în Bănie! Tu ajungi la meci?

FOTO: Nord vs Sud pe stadion și în afara lui!

Pițurcă: „Orezăria asta a făcut o nouă victimă!”

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles