fbpx

Horoscop 3 noiembrie. Zile negre pentru această zodie

BERBEC Conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti, sau, informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Cu toate că sunt aşa de pasionante ca nişte telenovele în care tu joci rolul principal!

TAUR Mai pe seară, poţi avea o surpriză, plăcută sau nu, după starea ta de spirit, adică după cum ţi se pare! Sâmbătă, iarăşi ai de gând să cucereşti pe cineva şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum?

GEMENI Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important vizite, excursii – stai şi odihneşte-te! Vremea de toamnă este capricioasă şi nu poţi să faci un program pe care să-l respecţi! Este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Configuraţia stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul.

RAC Luna, patroana ta, te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri. Cumpărăturile, în general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă îndelungată, în special, sunt, sâmbătă, favorizate de stele. Trebuie să te gândeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de aproape.

LEU Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în această perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful! Sâmbătă plăcută, acasă! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.

FECIOARĂ Da, este perioada în care eşti pe caii cei mari. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează. Trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie, sau excursie lungă. Foloseste una dintre reţetele verificate ale reușitei în viaţă: să te comporţ ca și cand totul ar fi perfect!

BALANŢĂ Ai oarecare nesiguranţă, neaşteptată şi nerecomandabilă. Faţă de cei din jurul tău. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre! Se pare ca o parte dintre Balanţe au de rezolvat unele probleme sentimentale sau spirituale de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent, aşa că poţi amâna.

SCORPION Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce aveţi de făcut. Sâmbătă ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Este o zi plină de hotărâri ințelepte: să te laşi de fumat, să slăbeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine!

SĂGETĂTOR Stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica, sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Nu pleca la drum! Nu te implica in conflicte, nu ești un bun mediator. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate, cu realizări.

CAPRICORN Eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai ales dacă eşti pleci la o aprovizionare târzie pentru iarnă, la țară, trebuie să fii precaut! Nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Mergi la cumpărături, dar nu din orice fel ci cauți ceva deosebit pentru sezonul rece, care o să mai dureze, din nefericire.

VĂRSĂTOR O parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Sâmbătă nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Nu te repezi sa tragi concluzii care te dezavantajeaza. Primești o veste buna, o informație valabilă, dar înca totul este la început.

PEŞTI Ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea celor din jur este ca un balsam pentru sufletul tău. Sâmbătă implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea zodiacală. Vei fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de… peşte rece, anturajul te găsește…adorabil!

În 3 minute poți să vezi și: Meniu de la Mc vechi de 10 ani, expus la Muzeul Național!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0