21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Horoscop 4 octombrie. Două zodii sunt prinse pe picior greșit

Potrivit astrelor, Gemenii și Scorpionii vor fi prinși pe picior greșit. Cât despre celelalte zodii, acestea vor avea parte de un început de weekend destul de promițător din multe puncte de vedere.

Berbec

Berbecii pun mare preț pe prietenie și descoperă cine sunt oamenii în care merită să aibă încredere. Pentru acești nativi, weekendul va începe cu multe surprize din punct de vedere emoțional, unele plăcute, însă.

Taur

Taurii primesc telefoane de la persoane din străinătate. Vor primi niște vești extraordinare din punct de vedere profesional. Lucrurile evoluează în bine pentru aceștia.

Rac
Nu este exclus ca o persoana importanta din domeniul dumneavoastra de activitate sa va dezvaluie informatii valoroase ori sa va sugereze o idee ingenioasa.

Leu

Leii primesc laurii meritelor sale în această zi. Le este recunoscută munca pe care au întreprins-o până acum. Vor avea parte de o zi excelentă.

Fecioară

Fecioarele au un weekend plin din toate punctele de vedere. Ziua va fi una plină de activități. Vor avea atâtea lucruri de făcut încât nu vor simți deloc oboseala.

Balanță

O persoana apropiata v-ar putea invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Astrele va sugereaza sa profitati de ocazie, dar avand grija sa nu neglijati viata de familie.

Scorpion

Scorpionii primesc niște avertismente de la karmă. Sunt prinși și ei pe picior greșit și trebuie să facă față unor situații care sunt, aparent, fără ieșire.

Săgetător

Săgetătorii își caută noi aliați, oameni care să îi susțină într-o cauză pentru care luptă de o bună bucată de vreme.

Capricorn

Capricornii se simt ușor excluși din anumite cercuri sociale doar pentru că ei gândesc diferit. Trebuie să se mobilizeze ceva mai mult și să renunțe la astfel de teorii.

Vărsător

Vărsătorii petrec timp prețios alături de familie și prieteni. Este o zi de taclale și voie bună.

Pești

Peștii au parte de o zi destul de neprietenoasă. Nimic nu va fi pe placul lor. Lucrurile vor lua întorsături destul de neașteptate.

În 3 minute poți să vezi și: Pițurcă: „Vor mai veni 3-4 jucători de valoare!”

 Pițurcă: ”Schimbarea gazonului e mai importantă decât rezultatul cu Viitorul!”

 Cosmin Contra: „Voi vorbi cu Bancu, faţă în faţă!”

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles