19.7 C
Craiova
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Horoscop 9 ianuarie 2021: O călătorie neprogramată vă așteaptă

Balantele pot primi sprijinul și ajutorul rudelor, chiar și de natură financiară, materială

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Capricorn să-și consolideze cariera, funcția, statutul, să obțină beneficii de imagine și chiar avantaje materiale, dat fiind că este implicat și Marte, guvernatorul lor. Nativii pot avea parte de oportunități remaracbile în atingerea unor obiective profesionale, și nu numai. În plan sentimental, vor fi atrași de persoane cu funcție, statut, poate chiar din autoritatea statului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pe parcursul acestui tranzit își pot îmbunătăți relația cu superiorii.

Taur
Cei născuți în zodia Taur se bucură de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor. Cum Venus le guvernează și sectorul muncii și face aspecte cu Marte, guvernatorul relațiilor lor, aflat în zodia lor nu ar fi de mirare ca nativii să fie atrași de persoane din anturaj, cu care sunt asociate, au proiecte la comun sau realizează activități zilnice, de exemplu colegi de muncă. Totodată, nativii sunt atrași de persoane cu care pot împărtăși aceleași idealuri, convingeri și mentalități, iar relațiile aflate la distanță au șanse mult mai mari să se îmbunătățească. Profesional, acest tranzit le poate aduce ocazia de a studia ceva ce va contribui la dezvoltarea lor, poate chiar lansa să obțină un atestat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și îmbunătăți viața de cuplu, viziunea de viitor, obiectivele comune pe care le au cu partenerul de viață.

Gemeni
Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Venus prin Capricorn poate aduce ocazia îmbunătățirii unui context financiar legat de o investiție, poate de obținerea unui credit, achitarea lui. Posibil ca nativii să reușescă să pună un ban deoparte, să facă niște economii. Oricum, discuții în cuplu pe tema banilor vor exista, dacă bugetul etse comun. De asemenea, pot exista discuții și cu partenerii cu care împart câștiguri. În plan sentimental, cum Venus le guvernează iubirea și acum activează sectorul intimității, nativii au mari șanse să reaprindă pasiunea în culu și să-și consolideze relația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția celor singuri că pe durata acestui tranzit au șanse să flirteze mai mult, să intre în aventuri dar care nu se vor transforma neapărat în relații, existând posibilitatea să rămână la stadiul de aventură.

Rac
Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și relațiile profesionale, cu colaboratorii, partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă pot avea mari șanse să semneze un contract profesional sau să se asocieze cu o persoană importantă într-un proiect.

Leu

Gina Bradea, operată de urgență! Ce le cere celebra bucătăreasă fanilor săi

FOTO! „Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce” Gina Bradea, celebra bucătăreasă Read more

FOTO! Deniz Brizo, înșelată de soț: „Am găsit fotografii indecente cu ea la el în telefon”

Ce spune Zenys, soțul său, despre toate acuzațiile care i se aduc! Deniz Brizo și-a iertat soțul, după ce a Read more

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în Capricorn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu colegii, dar și cu superiorii, capitol la care pot face pași importanți într-un dialog, negociere profesională. Totodată, își vor eficientiza munca, vor fi mai productivi și mai răbdători cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia ca în următoarera perioadă să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul iubirii. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, mai ales reușind să ajungă la viziuni comune, la aceleași idei, mentalități și concepții despre un context de viață și astfel să facă progrese către atingerea unui ideal comun. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia celor singuri să cunoască pe cineva în acaestă perioadă, să se îndrăgostească, fiind vorba de ocazia de a pune bazele unei relații serioase. Crește dorința pentru relaxare, activități care să le aducă plăcere și bucurie.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul casei și familiei, iara cest aspect le va aduce nativilor ocazia de a-și îmbunătăți considerabil relația cu cei dragi, în special cu părinții. Nativii pot primi sprijinul și ajutorul rudelor, chiar și de natură financiară, materială. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia în această perioadă de a rezolva un context ce vizează locuința, poate chiar un bun de patrimoniu.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de o mai bună comunicare și înțelegere cu cei din jur, chiar de o capacitate sporită de a negocia și a obține avantajele dorite în urma unui contract, parteneriat. Venus, planeta care le guvernează relațiile, face aspecte bune cu Marte, guvernatorul lor, aflat în tranzit prin sectorul relațiilor, deci pentru nativi va urma o perioadă de consolidare a vieții în doi. Se oate ajunge la înțelegeri și dialogurile vor fi productive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se împăca cu o rudă apropiată.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de acest tranzit venusian prin sectorul financiar. Nativii se vor bucura de ocazia de a-și suplimenta și îmbunătăți veniturile, mai ales din activitățile întreprinse. Posibil să fie vorba și de creșteri salariale sau discuții în acest sens. În plan sentimental, nu este exclus ca nativii să fie atrași de un coleg de muncă sau de o persoană cu care desfășoară activități comune. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și pună în evidență niște talente, poate chiar să le monetizeze.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, aspect care le va aduce mai mult farmec, dar și mai multă poftă de flirt, de distracție și aventură. Cum Marte se află în casa iubirii și în aspecte bune cu Venus există posibilitatea ca în următoarea perioadă nativii să se bucure de o viață sentimentală intensă, de o reîmprospătare a acesteia, iar cei singuri să se îndrăgosttească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se facă plăcuți de ceilalți.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de acest tranzit al lui Venus prin Capricorn pentru a se detașa de trecut și pentru a dizolva amintiri dureroase, pentru a scăpa de anumite anxietăți. În unele cazuri poate fi vorba de foști parteneri care să revină acum în viața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere ca pe durata acestui tranzit să se preocupe mai mult de îmbunătățirea stării de sănătate, dar și a stării sentimental-emoționale.

Pești
Cei născuți în zodia Pești pot profita de tranzitul lui Venus în Capricorn pentru a-și activa viața socială. Nativii pot petrece mai mult timp cu prietenii, pot lega noi relații și pot aduce îmbunătățiri proiectelor pe care le au în desfășurare. Cum Venus le guvernează intimitatea și face aspecte cu Marte, planeta dorinței, nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se împăca cu un prieten sau asociat.

Sursa: cancan.ro

Florin Salam pe repeat! Snoop Dogg fumează și ascultă manele

Partenerul te-a înșelat: Ce să faci în această situație!

Semne că ești într-o relație cu omul potrivit!

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,226FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles