10.3 C
Craiova
luni, aprilie 22, 2024

Horoscop 3 octombrie 2020: un început de weekend liniștit pentru toate zodiile

Dragostea plutește în aer pentru balanțe! Un simplu mesaj sau un schimb de priviri te-ar putea transforma într-o explozie de emoții!

Berbec
Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împarţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat, ba chiar păstrându-ţi şi zâmbetul pe buze, încât uimeşti pe toată lumea cu atitudinea ta deschisă în faţa oricărei provocări. Se vede că pui pasiune în tot ce faci şi e normal ca, atunci când lucrezi cu plăcere, rezultatele să fie pe măsură. Nu te mai cramponezi de piedici şi lipsuri, aşa ca altădată, ci reuşeşti să spui că totul e posibil, simplu şi excelent!

Taur
Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia să trăiască pe pielea lor niște provocări financiare. O serie de nativi pot pierde sume de bani, în timp ce alții pot câștiga pe neașteptate. Este o perioadă care poate veni cu remarcabile răsturnări de situație și de buget. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți în investiții, dar mai ales în cheltuieli. Nu este momentul să-și asume riscuri financiare.

Rac
Sunteţi îngrijoraţi, fără motiv, de ceea ce se petrece în jurul vostru. Chiar dacă lucrurile se desfăşoară ca şi până acum, normal, voi veţi deveni agitaţi şi pierduţi. Astrele vă recomandă să vorbiţi cu oamenii dragi din viaţa voastră, să le explicaţi prin ce treceţi şi să le ascultaţi sfaturile. Astfel, veţi înţelege ce se întâmplă cu voi. Este momentul să vă calmaţi şi să aşteptaţi zilele libere la care visaţi de atâta vreme.

Leu
Leii vor realiza, astăzi, că lucrurile chiar încep să se mişte în direcţia dorită. Împreună cu familia ori prietenii, încercaţi să faceţi tot ce puteţi pentru a reuşi să rezolvaţi anumite probleme cu care vă confruntaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Cu ajutorul celor dragi, veţi reuşi fără îndoială. Pe de altă parte, pe lângă tot stresul, veţi primi o surpriză uriaşă de care vă veţi bucura mult timp de acum înainte.

Fecioară
Astrele v-au rezervat, astăzi, o doză de energie pe care trebuie să o folosiţi cum credeţi voi. Totuşi, există o mare probabilitate să amânaţi proiectele casnice pentru a rezolva anumite treburi neterminate de la locul de muncă. În altă ordine de idei, se pare că aveţi nevoie să vă amintiţi că sănătatea este foarte importantă şi veţi avea o revelaţie în ceea ce priveşte mişcarea. Aţi putea începe anumite obiceiuri sănătoase cum ar fi antrenamentele la sală sau plimbările lungi.

Balanță
Dragostea plutește în aer! Un simplu mesaj sau un schimb de priviri ar putea transforma această duminică într-o explozie de emoții, exact ca în adolescență. Cine spunea că dragostea e mereu tânără avea dreptate. Profită de aceste clipe și lasă-te purtat de val, nu se poate întâmpla nimic rău. Pune sinceritatea deasupra a orice și înarmează-te cu un zâmbet, de altceva nu ai nevoie. Sub nicio formă nu te lăsa păcălit de aparențe.

Scorpion
Scorpionii ar putea afla un adevăr care, deși dureros, îi va ajuta mult pe viitor. Poate fi recunoașterea interioară a unei greșeli sau conștientizarea faptului că o ocazie unică a fost ratată din cauza fricii. Lecția e pe cât de usturătoare, pe atât de importantă, însă nu lăsa emoțiile negative să te copleșească. Profită de ocazie pentru a-ți pune ordine în gânduri, ai nevoie de asta mai mult ca niciodată.

Săgetător
Chiar dacă acum, pe moment, eşti nevoit să ţii sub control bugetul şi să renunţi sau să limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi când vei aprecia prudenţa de care ai dat dovadă. Vei ieşi din această zonă mai fragilă în plan financiar şi te vei simţi din nou liber să investeşti. Scapi, încetul cu încetul, de jugul datoriilor şi al facturilor restante, dar până atunci cheltuieşte cu cap, fără să te arunci în lucruri prea scumpe.

Capricorn
Nu te baza pe ce îţi spun alţii că e mai bine să faci, pentru că tu vei obţine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Eşti mult prea creativ şi liber ca să urmezi ordine date de alţii, deci permite-ţi libertatea de a o lua şi pe alte căi decât ţi se spune, de a mai încerca şi alte variante, pentru că vei descoperi căi mult mai interesante. Fii tu temerarul, deschizătorul de drumuri, exploratorul trăsnit care vine şi cu alte idei decât toată lumea şi, chiar dacă mulţi nu sunt de acord cu ideile tale, nu le abandona.

Vărsător
Nu te lăsa influenţat de cei din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveşte cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignori cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieşi la lumină şi va cere de la tine un bagaj de experienţe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.

Pești
Nu te baza pe ce îţi spun alţii că e mai bine să faci, pentru că tu vei obţine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Eşti mult prea creativ şi liber ca să urmezi ordine date de alţii, deci permite-ţi libertatea de a o lua şi pe alte căi decât ţi se spune, de a mai încerca şi alte variante, pentru că vei descoperi căi mult mai interesante. Fii tu temerarul, deschizătorul de drumuri, exploratorul trăsnit care vine şi cu alte idei decât toată lumea şi, chiar dacă mulţi nu sunt de acord cu ideile tale, nu le abandona.

Sursa: huff.ro

FOTO: Un bărbat și-a stropit fosta soție cu benzină și i-a dat foc!

Un elev craiovean, infectat cu COVID-19, este internat în spital!

Prima declarație a Simonei Halep după ce a măturat pe jos cu Amanda Anisimova

VIDEO: Suporterii Stelei, călcați în picioare de jandarmi!

Primăria Craiova, alături de cuplurile infertile

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles