fbpx

Horoscopul 19 mai 2020. Berbecii lămuresc neînțelegeri

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să lămurească multe aspecte ce țin de viața personală, inclusiv de finanțe, dar pentru asta trebuie să aibă mai multă grijă la cum comunică, cum pun problema într-un dialog. Sensibilitatea nativilor poate fi crescută și pot fi cuprinși de fel și fel de gânduri ca urmare a emoțiilor interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se avânte în mari declarații de dragoste.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se pot lăsa copleșiți de niște emoții din trecut. Nativii se pot confrunta cu amintiri sub forma regretelor, în special dacă nu s-au simțit apreciați sau valorificați într-un anume context. De altfel, asta este și tema zilei pentru ei, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să ierte și să depășească momentele în care nu au fost apreciați la adevărata valoare. De evitat cheltuielile!

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni primesc ajutor și susținere din partea prietenilor sau din partea persoanei iubite pentru a pune în practică un plan, un proiect social. Nativii pot reevalua o astfel de relație prin prisma acestui context. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce nativilor dorințe intense în plan sentimental, iar cei singuri pot flirta fără ocolișuri.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt susținuți astăzi să rezolve un conflict profesional mai vechi, să restabilească o situație legată de carieră, de o funcție, de exercitarea unor atribuții. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să-și spele imaginea, să o îmbunătățească prin explicații argumentate, prin reluarea unei teme de dialog abandonate. Nu trebuie să se teamă să spună ceea ce au de spus, chiar dacă vor simți că vorbele sunt înfrânate de emoții.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot reuși să ajungă la un acord cu prietenii sau cu persoane cu care au proiecte în desfășurare. Nativii își exprimă direct intențiile, dorințele și se fac înțeleși, chiar dacă schimbă niște reguli. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce idei bune, creative, ingenioase, despre cum să-și pună în aplicare un plan.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia unor reevaluări profesionale din prisma situației financiare. Nativii dezvoltă dorința de a fi mai mult apreciați și valorificați pentru ceea ce fac. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să elimine niște frici legate de pierderea unei funcții, statut, temeri legate de imaginea profesională.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt mânați de dorința de a rezolva o situație cu partenerul de viață, de a lămuri, discuta pe tema unor principii. Mulți nativi reușesc să reechilibreze energia în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce susținere în colaborări, asocieri în activități academice sau legate de comerț și comunicare, inițiative în reluarea unor studii, cursuri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion redeschid teme de dialog cu colegii în vederea rezolvării unor neînțelegeri legate de locul de muncă, de program. Se întrevăd tensiuni financiare, legate de imposibilitatea de a obține un avantaj material. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite idilele cu colegii de muncă și să se odihnească mai mult.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să reia un dialog în cuplu sau, dacă sunt despărțiți, să clarifice neînțelegerile, totuși trebuie să lase deoparte impulsivitatea și superficialitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot fi tentați să calce strâmb, să fie infideli sau, dacă sunt singuri, să se lase furație de o pasiune, de o dorință de aventură.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn ar putea rezolva niște situații ce țin de familie sau casă, însă vor fi nevoiți să depună mai mult efort decât se așteptau. Unii nativi au chef să-și renoveze locuința, însă mare atenție la cheltuieli pentru că exagerările vor fi taxate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se odihnească mai mult. Pot fi suprasolicitați de cerințele celor dragi și pot tensionați și irascibili.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de foarte multă creativitate astăzi și sunt susținuți în toate activitățile de acest gen, care implică interpretare, comunicare. Relația cu copiii reintră în armonie, dar și cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a lămuri multe din nedumeririle avute în cuplu. Zi favorabilă pentru sport și activităși care implică efort fizic.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de ajutor financiar, susținere din partea membrilor familiei. Vor fi nativi care vor fi tentați să cheltuie bani pentru renovarea casei, reamanejarea unui spațiu sau pentru a bucura pe cineva drag cu un cadou. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot face reproșuri nemeritate persoanei iubite.

În 3 minute poți să citești și: Craiova, gata să transfere un fost golgheter al Ligii 1!

Fundașul dorit de Rotaru, liber de contract din vară!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0