fbpx

Horoscopul zilei 7 octombrie 2019. Schimbări în carieră pentru o zodie

Berbec

Fii prudent și ascultă sfaturile celorlalți! Începutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii. O discuție de taină cu unul dintre aceștia îți poate oferi informații prețioase vizavi de modul în care îți investești resursele materiale, dar și pe cele energetice. Pe de altă parte, se prefigurează în preajmă ta și chestiuni parteneriale care îți pot afecta imaginea publică sau relațiile cu șefii și autoritățile După-amiază ți-ar prinde bine o ieșire în oraș cu cei dragi. 

Taur 

Schimbări importante în carieră. Tot ce întreprinzi în acest segment de viață și activitate ar fi bine să o faci cu prudența, însă cu inimă deschisă, deoarece îți aranjezi traseul profesional pentru mulți ani de acum încolo. Pe de altă parte, colaboratorii sau chiar partenerul de viață te pot împiedică în demersurile tale. Ascultă și sfaturile sau reproșurile acestora și în consecință ia deciziile potrivite ție. 

Gemeni 

Veștile legate de străinătate îți dau bătăi de cap. Unele îți convin, sunt de bun augur, însă altele te indispun. Ar fi bine să te bucuri și să folosești tot ce afli și nu în ultimul rând să îți revizuiești programul, astfel încât să lași evenimentele să se desfășoare după voia universului. Studiile pe termen lung ar fi o temă bună de abordat în această perioadă. După-amiază, alături de cei dragi, răsfață-te cu activităti dragi sufletului tău. 

Rac

Cheltuieli. Gândurile și eforturile îți vor fi atrase de banii și bunurile pe care le administrezi în comun cu un partener de viață, cu cei de afaceri sau de favorurile care le ai de pe urmă colaborărilor. Se pare că traversezi o perioadă în care ești nevoit să cheltuiești și pe trebuințele celor dragi. Pe de altă parte, trebuie să achiți facturi restanțe, taxe sau alte tipuri de datorii. Relaxează-te și alcătuiește o lista cu cheltuielile prioritare. 

Leu 

 Relațiile parteneriale se cer reconfigurate. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaborarile profesionale, gustul dulce-amar predominant în acest segment de viață te impulsionează să îți schimbi atitudinea vizavi de persoanele implicate. Totuși, deocamdată, ești vulnerabil față de tot ce se petrece în jurul tău. De aici poți dezvolta fără să îți dai seamă o judecată subiectivă. Detașează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. 

Fecioară 

Preocupări legate de serviciu. Ai multe îndatoriri de făcut pe care este bine să le faci singur. Relațiile colegiale sunt fluctuante, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, însă nu se recomanda analizele, consultațiile sau intervențiile chirurgicale. Alcătuiește-ți un alt program zilnic, în care să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă. 

 Balanță

Nemulțumiri în dragoste. Este o zi în care activitățile legate de copii te preocupa cel mai mult. Talentul tău pedagogic iese la iveală în chip minunat, reușind astfel să-ți îmbunătățești relațiile cu generația tânără. Cu toate că nemulțumirile sentimentale persistă, din când în când apăr raze de lumina și te deschizi sufletește din nou către cei dragi. Pe de altă parte, ai în vedere și hobby-urile tale, deoarece, în timp, ele se vor transformă în adevărate ocupații de succes. 

 Scorpion 

Reamenajări. Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile familiale și nevoile casei în care locuiești. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu membrii familiei pe teme de patrimoniu sau pe alte chestiuni comune. Sunt posibile altercații cu cei dragi, însă folosește-ți șarmul și generozitatea sufletească pentru a îmbunătăți atmosferă. În spațiul în care locuiești, chiar este nevoie de reamenajări. Verifică în permanență sursele de foc și de aer și repară ce este nevoie. 

Săgetător 

 Se conturează o zi cu discuții și întâlniri cu persoane din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuată, iar subiectivismul celor discutate la fel. Bine ar fi să observi atent cum se desfășoară evenimentele în preajmă ta și să asculți ce spun ceilalți. Evită să îți expui părerile și concluziile trase în urmă celor observate. După-amiază, delectează-ți sufletul cu o lectură plăcută sau studiază o temă care îți folosește în domeniul profesional. 

Capricorn 

Noutăți în plan financiar. Poate fi vorba despre informații legate de schimbarea salarizării sau a condițiilor de muncă de la serviciu. Tot ce se petrece pe această zonă are bătaie lungă, așa încât ia aminte. Pe de altă parte, există o discrepanța între dorință de a cheltui mult și neputință de a-ți satisface această dorință. Detașează-te, rezumă-te la strictul necesar vizavi de cumpărături și evită planurile de investiții sau asocieri în afaceri.

Vărsător

Evenimente importante. Sunt momente excelente de a te preocupa în mod special de ține și de treburile care te privesc doar pe ține. Ești tentat să te amesteci în ale altora, dar nu se recomanda. Energia de care dispui folosește-o pentru prioritățile tale. După-amiază, rezervă-ți momente pentru un tratament de înfrumusețare, pentru un masaj sau pentru o suetă cu un prieten drag. 

Pești 

Odihnă și detașare de cotidian. Acordă o atenție sporită sănătății, deoarece afecțiunile acestuia îți pot creă neplăceri. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscul unor erori. Ocupă-te de treburi ușoare și adopta o dietă potrivită ție. La serviciu există tensiuni, însă la ține este hibă. Ai nevoie să îți modelezi filozofia de viață și să accepți și parererile sau doleanțele celorlalți.  

În 3 minute poți să vezi și: Craiova, Capitala Artei! Mâine începe FAC!

1-1 nu e zarul lui Pițurcă!

 Locul unde a început istoria Științei prinde iar viață!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0