fbpx

Hristo Zlatinski, primul meci la FCSB și prima abatere!

Fostul mijlocaș al Universității Craiova, Hristo Zlatinski, a debutat în tricoul celor de la FCSB, dar impresia pe care a lăsat-o nu a fost tocmai cea mai fericită.

Hristo Zlatinski a plecat de la Craiova pentru că voia să joace mai mult, după ce oltenii i-au transferat pe Cicâldău și Fedele, iar șansele bulgarului la primul 11 au scăzut. Transferul la FCSB nu i-a priit mijlocașului. Ajuns într-o echipă care are în componență închizători precum: Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu sau Lucian Filip, fostul jucător din Bănie are șanse destul de mici să prindă un loc de titular, mai ales că nici vârsta nu îl ajută.

Gigi Becali și-a arătat regretul față de transferul lui Zlatinski la FCSB, dar nu a durat mult până să-și retragă cuvintele!

Nu am nicio problemă. Nu poate nimeni să ne ia campionatul. E o problemă de valoare când te egalează de la 2-0. Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski”, a spus Becali, dar imediat și-a schimbat discursul: „Am glumit cu Zlatinski. Nu poți să vezi un jucător după o repriză. Am zis să fac o glumă ca să râdeți și voi. Eu comentez ce vreau eu

Dică l-a schimbat pe bulgar la pauza meciului cu Botoșani, iar concluziile au fost trase doar după evoluția lui din primele 45 de minute. Ilie Dumitrescu a transmis și el un mesaj după ce a văzut reacțiile lui Gigi Becali.

Cum să judeci un jucător după o repriză? Suntem amatori? E echipa lui, banii lui, dar nu așa. Nu în zona asta. Poate o să îl plătească până în iarnă”, a spus Ilie Dumitrescu.

Sursă foto: sport.ro

Citește și: „Ale Ale Aleoo! Jandarmii sunt la mișto!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0