Hristo Zlatinski: „Avem target Cupa și campionatul!”

Cel mai experimentat jucător din tabăra alb-albastră, Hristo Zlatinski, a dezvăluit că jucătorii Universității Craiova și-au propus eventul în acest sezon.

 

La conferința de presă premergătoare meciului eliminator cu Dinamo București, din Cupa României, Hristo Zlatinski a spus: „Trebuie să câștigăm mâine pentru că target-ul nostru e Cupa și campionatul. E un moment bun în care îi prindem pe cei de la Dinamo, chiar dacă au orgoliul rănit. În toate meciurile sunt mobilizat, nu doar în cele cu Dinamo”.

 

Întrebat dacă-i e teamă de experiența lui Torje, Zlatinsi a spus: „Când ies pe teren sunt concentrate la jocul meu, să îmi ajut colegii. Mă gândesc la Mitriță, la Băluță, cum să le pun cât mai bine în valoare calitățile, nu la Torje. Cel mai important înaintea acestui duel este că noi avem mai multă încredere în noi, acesta va fi un mare avantaj”.

 

Zlatinski: „Atmosfera va fi peste cea din meciul cu CFR Cluj”

 

Zlatinski consideră cu sprijinul suporterilor poate cântări decisiv în meciul de mâine: „Sunt sigur că atmosfera va fi peste cea de la meciul cu CFR Cluj. Vom avea 30.000 de suporteri alături. Starea gazonului ar putea influența evoluția noastră, pentru că suntem o echipă căreia îi place să aibă posesia, să construiască. Dar, până la urmă, va fi același teren și pentru noi, și pentru ei”.

 

Partida Universitatea Craiova – Dinamo București se joacă joi, 1 martie, de la ora 20:30, în sferturile de finală ale Cupei României.

Problemele lui Mangia înainte de Dinamo: „Asta e cel mai dificil!”

Sursa foto: efortuna.ro

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *