Hristo Zlatinski: „ O echipă mare trebuie să joace și cu presiune”

Mijlocașul Universității, Hristo Zlatinski, a luat asupra lui eșecul în fața celor de la CFR Cluj!

Hristo Zlatinski este fotbalistul care își dă sufletul pentru echipă, la fiecare partidă. Bulgarul a tras de el și în meciul cu CFR Cluj, dar nu i-au ieșit prea multe. La finalul partidei, Craiova a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar mijlocașul de 33 de ani a refuzat să o execute, pasându-i responsabilitatea lui Gustavo.

Eu am luat vina asupra mea, pentru că eu trebuia să bat penalty-ul. I-am pasat responsabilitatea lui Gustavo și deci este vina mea, am greșit! Gustavo a mai marcat de la 11 metri. Dar, regula este că după Mitriță eu sunt primul care execută. A fost responsabilitatea mea și am greșit”, a spus Zlatinski la finalul meciului cu CFR.

Hristo Zlatinski nu este interesat de cine iese campion în Liga 1. Bulgarul vrea ca Universitatea Craiova să câștige fiecare partidă până la finalul campionatului.

Nu ne interesează cine se bate la campionat, noi ne luptăm pentru locul trei. O echipă mare trebuie să joace și cu presiune. Ne gândim la meciul cu Botoșani, după care ne vom gândi la meciul cu Steaua. Noi vrem să câștigăm toate meciurile”, a completat fotbalistul alb-albaștrilor.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: CeFeRicire: oltenii nu au făcut echipa lui Becali campioană! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *