13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

VIDEO! Cum a pornit conflictul de la Hunedoara: „Îmi strângeam rufele de pe sârmă…”

- Advertisement -

„Omul cu rufele” pare a fi personajul central al scandalului din cartierul Micro 6 din Hunedoara: „Pe socru-meu l-au bătut că bătea covoarele!”

După varianta poliției, avem și relatările locuitorilor din cartierul Micro 6 referitoare la bătăile de stradă. „Omul cu rufele” a povestit pentru Dany Vicol cum a pornit urgia (merită urmărit video de la minutul 4): „Îmi strângeam hainele de pe sârmă, am zis să nu mi le fure. Și când am ajuns în scară m-au înghesuit toți, mi-au dat cu pulanul. Am certificat medico-legal de mai devreme, că m-a bătut alt polițist. Veneam de la spital când m-au bătut ei a doua oară”.

Individul se grăbea spre serviciu, pentru a avea din ce să plătească tenculețul de amenzi încasate: „Am luat 45 milioane amendă. 20 de milioane că n-am avut foaia, 5 milioane că n-am avut actele la mine. M-au luat la secție în ciorapi. A venit soția după mine să-mi aducă adidași și i-au dat 20 de milioane. După au dat cu spray-ul la mine în casă, și copiii mei au plâns de mama focului”.

De altfel, in stare de urgență, întreaga sa familie era ocupată cu treburi gospodărești: „Pe socru-meu l-au bătut că bătea covoarele. Nici acum n-a venit de la secție. Forțele de ordine care ar trebui să ne păzească pe noi ne bat ca pe hoți. Că suntem țigani”.

În 3 minute poți să citești și: Situație aiuritoare la Craiova! Aparatul de testare covid-19 funcționează la 5% din capacitate!

 Poți lua coronavirusul de pe lumânarea cu care primești Lumină? Răspunsul autorităților!

 Un oltean, și-njunghiat și cu banii luați de stat!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles