fbpx
7.8 C
Craiova
duminică, mai 9, 2021

VIDEO! Cum a pornit conflictul de la Hunedoara: „Îmi strângeam rufele de pe sârmă…”

„Omul cu rufele” pare a fi personajul central al scandalului din cartierul Micro 6 din Hunedoara: „Pe socru-meu l-au bătut că bătea covoarele!”

- Advertisement -
- Advertisement -

După varianta poliției, avem și relatările locuitorilor din cartierul Micro 6 referitoare la bătăile de stradă. „Omul cu rufele” a povestit pentru Dany Vicol cum a pornit urgia (merită urmărit video de la minutul 4): „Îmi strângeam hainele de pe sârmă, am zis să nu mi le fure. Și când am ajuns în scară m-au înghesuit toți, mi-au dat cu pulanul. Am certificat medico-legal de mai devreme, că m-a bătut alt polițist. Veneam de la spital când m-au bătut ei a doua oară”.

Individul se grăbea spre serviciu, pentru a avea din ce să plătească tenculețul de amenzi încasate: „Am luat 45 milioane amendă. 20 de milioane că n-am avut foaia, 5 milioane că n-am avut actele la mine. M-au luat la secție în ciorapi. A venit soția după mine să-mi aducă adidași și i-au dat 20 de milioane. După au dat cu spray-ul la mine în casă, și copiii mei au plâns de mama focului”.

De altfel, in stare de urgență, întreaga sa familie era ocupată cu treburi gospodărești: „Pe socru-meu l-au bătut că bătea covoarele. Nici acum n-a venit de la secție. Forțele de ordine care ar trebui să ne păzească pe noi ne bat ca pe hoți. Că suntem țigani”.

În 3 minute poți să citești și: Situație aiuritoare la Craiova! Aparatul de testare covid-19 funcționează la 5% din capacitate!

 Poți lua coronavirusul de pe lumânarea cu care primești Lumină? Răspunsul autorităților!

 Un oltean, și-njunghiat și cu banii luați de stat!

The following two tabs change content below.
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,196FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles