fbpx

FOTO: 4 români de etnie romă i-au adus moartea unui polițist în misiune!

O bandă de hoți români a făcut ravagii pe străzile din Napoli: Un polițist și-a pierdut viața!

UPDATE: Corriere della Sera a revenit asupra informatiilor initiale. Romii erau de origine sarba, nu romana.

4 români de etnie romă au vrut să jefuiască o bancă, notează dire.it şi ilroma.net. În momentul în care fapta a ajuns în atenția polițiștilor italieni, hoții au fost urmăriți pe străzile din Napoli.

Pasquale Apicella, un ofițer de poliție în vârstă de 37 de ani, aflat la serviciu la secția de poliție Secondigliano din Napoli, a murit în încercarea de a opri un jaf. Se pare că pe o stradă din oraș, autoturismul românilor s-a izbit frontal chiar cu maşina poliţiei. Impactul a fost atât de puternic încât trupul agentului Apicella a sărit de pe scaunul şoferului. Ulterior, acesta și-a pierdut viața.

În urma evenimentelor, chiar Primarului din Napoli, Luigi de Magistris, a reacţionat: „Îmi exprim cele mai profunde condoleanțe, în numele orașului, familiei agentului ucis și tuturor bărbaților și femeilor Poliției de Stat care se ocupă profesional în fiecare zi și se sacrifică pentru prevenirea criminalității. Cele mai bune urări pentru o recuperare rapidă polițistului rănit”, a spus edilul, citat de stiridiaspora.ro.

Potrivit sursei citate, Doi dintre hoții români au fost prinși după ce au fost răniți, însă ceilalţi doi au apucat să fugă şi sunt căutaţi. Șeful Poliției, directorul general al securității publice, Franco Gabrielli, a exprimat condoleanțe profunde membrilor familiei ofițerului de poliție ales de stat , Pasquale Apicella.

În zilele în care forțele de poliție s-au angajat în verificările pentru a opri răspândirea coronavirusului, Poliția de Stat continuă activitatea împotriva infracțiunii, plătind un preț foarte ridicat odată cu pierderea unuia dintre bărbații săi. Șeful Poliției a urat o recuperare rapidă celuilalt poliţist, adjunctul șefului poliției de stat Salvatore Colucci, care a fost rănit „, a anunțat Poliția de Stat.

În 3 minute poți să citești și: Top 10 gafe făcute de autoritățile române pe vremea pandemiei! (PARTEA 2 – ultimele 5)

Detașament în pericol: Încă șapte jandarmi craioveni, depistați cu COVID19!

VIDEO! Înmormântare cu buldoexcavatorul în Oltenia!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0