fbpx

E oficial! Ianis Hagi a semnat: “Reprezint permanent culorile clubului”

O reală surpriză pentru mulți! Ianis Hagi va juca permanent în alb-albastru !

Chiar dacă transferul său începuse să se transforme, din nou, într-o telenovelă, Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers. Scoțienii au avut posibilitatea să renegocieze suma inițială de 5 milioane de euro și au plătit doar 3 milioane de lire sterline (aproximativ 3,3 milioane de euro), scriu cei de la Express.

Sunt nerăbdător să revin alături de colegi pentru pregătirea sezonului următor și să îmbrac din nou acel tricou faimos. A existat interes și din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow și să joc pentru Rangers. Am savurat împrumutul pe Ibrox și sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor noștri. Acum, sper ca toți fanii lui Rangers și familiile lor să fie în siguranță”, a fost prima reacție a lui Ianis, oferită site-ului oficial al scoțienilor. “Sunt extrem de mândru să reprezint permanent culorile unui club atât de imans”, a scris mijlocașul pe Facebook.

Gerrard s-a arătat și el bucuros de mutarea făcută de club:

Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr, talentat, așa că transferul său definitiv aici este o veste excelentă. Am reușit să dezvolt o relație bună cu Ianis foarte rapid. Este o plăcere să-l antrenezi, vrea să învețe și să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experiența presiunii și a așteptărilor de pe Ibrox și știu că este pregătit pentru următorul sezon”, a declarat Gerrard.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0