27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ianis Hagi, dorit în Portugalia!

Nu e Spania, dar ar putea fi Portugalia pentru Ianis Hagi. Oficialii clubului legendar și-au manifestat interesul!

Ianis Hagi ar putea ajunge în Portugalia. Fotbalistul român ar fi dorit la Boavista Porto, actuala ocupantă a locului al 11-lea în Liga Sagres. Există o condiție pe care clubul iberic ar pune-o pentru mutare.

Ianis Hagi, transfer în Portugalia la Boavista

Internaționalul român a fost anunțat deja că oficialii lui Deportivo Alaves nu se va achita clauza de cumpărare, în vara viitoare. Dar există și semnale că Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, care nu a apucat să-l antreneze nici la Genk, nu se va baza pe serviciile sale în sezonul viitor. 

Ianis Hagi mai are contract cu formația scoțiană până în iunie 2026. Dar ar putea petrece următoarele două sezoane sub formă de împrumut. Dacă agenții săi nu găsesc un club dispus să achite cele 3-4 milioane de euro cerute de Rangers pentru cedarea sa definitivă. 

Rangers să contribuie la salariu

Potrivit Sport.ro, de împrumutul său ar fi interesată Boavista Porto. Este vorba despre unul dintre cluburile de tradiție lusitane, unde a evoluat în trecut Ioan Timofte (1994-2000) și a fost director executiv. Singura condiție ar fi ca Rangers să suporte o mare parte din salariul anul de 1.3 milioane de euro. Cceea ce scoțienii nu ar fi acceptat deocamdată. 

Clubul din Porto, înființat în 1903, a câștigat un titlu de campioană (2000-2001). Cinci trofee Taca de Portugal și alte trei Supertaca de Portugal. A jucat de două ori în grupele Champions League și a atins semifinalele (2002-2003) și sferturile de finală (1993-1994) ale Cupei UEFA.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles