12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Ianis Hagi vrea un loc în lotul pentru EURO: „Nu cred că se pune problema de formă”

Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că Ianis Hagi va fi în lotul pentru EURO, iar fiul „Regelui” știe de ce merită să fie la turneul final!

Ianis Hagi consideră că merită un loc în lotul pentru EURO. El crede că este într-o formă foarte bună, chiar dacă nu prinde multe minute la echipa de club. Rangers l-a împrumutat la Alaves, dar spaniolii nu i-au dat prea multe șanse românului. Mijlocașul a marcat împotriva Columbiei și spune că se simte foarte bine, dar e și conștient de faptul că Edi Iordănescu trebuie să aleagă cu mare atenție jucătorii care vor merge la turneul final.

Ianis Hagi vrea un loc în lotul pentru EURO

Mă simt bine, tot sezonul a fost așa, foarte puternic din punct de vedere fizic. Mereu am intrat motivat, așa a fost și acum. Cam asta depinde de mine. Cred că nu trebuie să analizăm doar meciul cu Columbia, trebuie să analizăm, la general, ambele partide. Au fost două meciuri-test, în care staff-ul a vrut să găsească anumite răspunsuri, în care a încercat diverse variante. Spre exemplu, e prima dată când joc optar la echipa națională. Am mai jucat asta la Rangers, dar și în Belgia. Cei din staff au mai încercat și alte poziții, așa că au fost două teste bune până la urmă. A fost un prim amical în care am atacat și un al doilea în care am jucat mai mult pe contraatac.

Nu cred că se pune problema de formă. De fiecare dată când am intrat în acest sezon, fie la echipa națională, fie la club, am jucat bine. Ce depinde de mine, fac. Mingea este altundeva. Eu îmi aștept șansa. Mister (n.r. – Edi Iordănescu) a fost acolo în ianuarie, a vorbit cu cei de la club, a înțeles situația. Mai mult decât să fiu pregătit și să o fac așa cum o fac mereu pe teren, nu mai pot face. Nu mai depinde de mine. Apoi intervin alți factori. Eu am luat decizia în vară pe care am fost forțat să o iau, mi-a mers bine până în decembrie, apoi situația nu mai e extraordinară, dar eu sunt în formă, am arătat asta de fiecare dată”, a spus Ianis Hagi, la final.

România își știe toți adversarii de la EURO

România nu va avea o grupă tocmai ușoară. Tocmai din acest motiv, Edi Iordănescu trebuie să se gândească bine dacă în lotul pentru EURO vor fi Ianis Hagi sau alți fotbaliști care nu prea prind jocuri la echipele de club. Belgia, Slovacia și Ucraina vor di adversarele tricolorilor, la turneul final din Germania.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles