fbpx

Ianis Hagi are loc la U Craiova!

După Alexandru Cicâldău, oltenii au pus ochii pe cea mai râvnită perlă produsă de Academia Regelui, anume pe fiul acestuia!

Fotbaliștilor crescuți sau lansați de la Viitorul le priește în Bănie. Băluță, Mitriță sau Cicâldău au intrat rapid în grațiile oltenilor. Acum, Ianis Hagi poate fi următorul jucător care să încânte publicul craiovean.

Chiar în urmă cu un an, fostul atacant al Craiovei, Alex Băluță, declara că fiul Regelui nu ar avea loc în echipa alb-albaștrilor de la acea vreme.

Nu l-aș vrea pe Ianis aici, n-are loc să joace la noi, pentru că suntem mulți jucători de valoare foarte importanți. Suntem o echipă formată și e greu să se impună el aici. E și el jucător de valoare, dar mai mult nu comentez, a spus Băluță.

Atunci, Gică Hagi a reacționat. Patronul și antrenorul de la Viitorul a spus că Băluță și-a cerut scuze pentru ieșire: „Băluță a avut un moment mai puțin inspirat, dar și-a dat seama că a greșit. Și-a cerut scuze prin mesaje adresate atât mie, cât și lui Ianis, dar și lui Gică Popescu

În prezent, Băluță, dar și Gustavo nu mai activează în Bănie. Chiar dacă U Craiova are fotbaliști de valoare, Ianis Hagi poate fi un plus pentru oricare echipă de top din Liga 1.

Silvian Cristescu, apropiat al patronului Mihai Rotaru, a declarat la Pro X: „Eu fac lobby pentru el să fie adus, însă în momentul de față e mai greu de adus Ianis la Craiova. Nu se știe niciodată. Dacă Gică nu a apucat să joace niciodată pentru Craiova, poate că o să o facă fiul său. Din câte ştiu eu şi Rotaru l-ar vrea la echipă pe Ianis”.

U Craiova a dat lovitură după lovitură în mercato din această vară. Cicâldău, Koljic, Donkor sau Pigliacelli s-au integrat perfect în sistemul imaginat de Devis Mangia, iar oltenii bat tot ce mișcă.

Foto: fcviitorul.ro

Citește și:  Burcea: „Mai bine să nu cheltuim banii pe deplasare”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0