fbpx
-1 C
Craiova
marți, ianuarie 19, 2021

„Au sosit facturile la stadion!” Iarna nu-i ca vara, în varianta Genoiu!

Primarului Mihail Genoiu i-au sosit facturile de la stadionul „Ion Oblemenco”. Sunt cam mari, dar le va analiza cu atenție prin noiembrie, când se face anul de administrare.

- Advertisement -

 

L-am întrebat pe Mihail Genoiu în ianuarie care-s costurile de întreținere ale stadionului „Ion Oblemenco”. Ne-a zis atunci că nu a primit facturile. Am reiterat ieri întrebarea. De data asta, ne-a zis: „Au sosit facturile de stadion. Dar important e ce urmăriți dumneavoastră: o știre bombă sau o analiză concretă și pertinentă. Pe mine mă interesează o analiză pertinentă. Cheltuielile nu pot fi elocvente, atât timp cât iei în calcul perioada de iarnă”. Apoi a recunoscut că sunt cam mari: „Stadionul a avut o perioadă în care cheltuielile au fost foarte mari, atât pe parte de încălzire a gazonului, cât și pe partea de lămpi de fotosinteză. Lămpile acestea sunt consumatorul numărul unu, mult mai mari decât iluminatul, chiar și în cazul unei manifestări sportive, când se aprinde instalația de pe întreg stadionul. Și în această perioadă de iarnă, lămpile de fotosinteză au avut un consum mare”.

 

Genoiu are varianta sa și pentru situația de la Cluj, unde stadionul a fost o perioadă bună o veritabilă gaură neagră pentru bugetul local: „La Cluj Napoca a fost altceva. Stadionul a fost dat în administrarea unei societăți comerciale a Primăriei. La noi ar fi spre exemplu Raadpfl-ul, și care are buget limitat și nu poate să-și echilibreze balanța veniturilor cu cheltuielile. Și atunci a trebuit să se rezilieze acel contract de administrare, să intre acea societate în faliment și să se preia administrarea de către primărie”. (continuarea AICI)

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,381FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0