fbpx

Vin temperaturi de -15 grade! Cand se strica vremea!

Iarna revine din această seară în toată țara. Temperaturiile vor ajunge până la -15 grade, iar ploile şi ninsorile vor fi nelipsite.

Cantitatea precipitațiilor va depăşii limita normală şi iarna va continua până pe 11 martie, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

În vestul, centrul şi nordul ţării înnorările se vor accentua treptat, iar aria precipitaţiilor, în general moderate cantitativ, va fi în extindere. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, cu tendinţă de transformare în lapoviţă şi ninsoare, mai ales în a doua parte a nopţii de luni spre marţi, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului cerul va fi variabil ziua, dar cu înnorări noaptea, când pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

Vântul va fi prezent în mai majoritatea zonelor, iar ceața va apărea în zonele joase şi mai ales în cele extracarpatice.

Conform meteorologilor, marți, în regiunile vestice, centrale, nordice şi la munte vor predomina ninsorile, iar în est şi sud-est se vor semnala mai ales ploi, cu precădere la începutul intervalului. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în sud, centru şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade, iar cele minime se vor situa între -7 şi 3 grade.

La sfârşitul săptămânii se anunță o înbunătățire uşoară, precipitaţiile se vor restrânge, iar temperaturile vor fi mai normale pentru perioada aceasta.

Citeşte şi: Popa – Olaru: schimb pe schimb și ceva bani

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cristina Plesoianu

Latest posts by Cristina Plesoianu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0