18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Ibrahima Conte și Reagy Ofosu, transferați la pachet!

Încă două transferuri reușite de șefii clubului. Ibrahima Conte și Reagy Ofosu sunt gata să facă performanță în Liga 1

Ibrahima Conte și Reagy Ofosu sunt ultimele două transferuri reușite de UTA Arad. Trupa antrenată de Mircea Rednic a ajuns la aproape 50 de fotbaliști transferați în această vară. Ultimii doi fotbaliști au fost prezentați oficial miercuri.

Ibrahima Conte și Reagy Ofosu, transferați la UTA

Unul dintre fotbaliștii care au semnat miercuri cu UTA este Ibrahima Conte. Fundașul de peste 1.90 s-a înțeșes cu arădenii pentru două sezoane
,,UTA și Ibrahima Conte au ajuns astăzi la un acord cu privire la un contract valabil pentru următoarele două sezoane.
Noul fundaș central al echipei noastre s-a născut pe 3 aprilie 1996 în Conakry, Guineea, măsoară 1.91m și vine la Arad din campionatul Franței, de la Chamois Niort. A început fotbalul în țara natală, la CI Kamsar și a mai evoluat pentru Satelitte FC și Lorient.
Are 21 de selecții pentru naționala țării sale pentru care a debutat în 2013 și cu care s-a calificat la următoatea ediție a Cupei Africii pe Națiuni”, au spus oficialii clubului.

Ofosu a semnat și el

Al doilea transfer reușit miercuri de arădeni este Reagy Ofosu. Trecut pe la Botoșani și Universitatea Craiova, fotbalistul vine de la Ohod Club, din Arabia Saudită.
,,Reagy Ofosu este de astăzi jucătorul UTA-ei. Fotbalist ofensiv de 31 de ani, născut pe 20 septembrie 1991, vine de la Ohod Club, din Arabia Saudită.
Polivalentul fotbalist cu dublă cetațenie, germano-ghaneză, poate evolua atât în partea dreaptă a linie de mijloc, cât și în stânga sau în spatele vârfului.
A mai evoluat în campionatul României pentru FC Botoșani și Universitatea Craiova, dar și la formații din Europa precum HSV Hamburg, Grödig, Nec Nijmegen, NK Istra, Spartak Trnava, Haladas, Ionikos Nikeas sau Bursaspor.
A marcat în Superliga României opt goluri și a oferit șase decisive în 47 de apariții”, au transmis oficialii clublui UTA.

În această vară, incluzând aici și luna în curs septembrie, nu mai puțin de 49 de jucători au ajuns la prima echipă de la UTA.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles