fbpx

Iertare, Gică! „Te așteptăm înapoi pe Oblemenco”

După ce Gică Popescu a fost înjurat de suporterii Universității la meciul dintre Craiova și Viitorul, clubul a reacționat: „Ne cerem scuze”!

Pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova a fost postat un mesaj prin care oltenii îi cer iertare lui Gică Popescu, după ce acesta a fost înjurat la scenă deschisă. Motivul pentru care a fost primit în acest fel de fanii alb-albaștrilor? Este adevărat, Baciul a jucat la Dinamo, dar nu a fost singura legendă din Bănie care a făcut asta, iar acesta nu a fost motivul principal. Cauza purtării craiovenilor a venit drept urmare a deciziei lui Gică Popescu de a-și trimite talentele la Academia Hagi, și nu către clubul lui Mihai Rotaru.

„Așa e la Craiova” înseamnă și ca noi să ne respectăm valorile. Iar Gică Popescu este o valoare a Științei. Nu a fost doar căpitanul Universității Craiova, a fost și cel care a sfidat sistemul înainte de 1989 când a refuzat să joace la altă echipă. Și mai mult decât atât, reprezintă o valoare imensă a României. Fiindcă el a jucat la cel mai înalt nivel și a purtat numele Științei ca și căpitan în vestiarul Barcelonei, în vestiarele celor de la PSV Eindhoven sau Galatasaray pe vremea când cea din urmă câștiga Cupa UEFA și SuperCupa Europei învingând în finală Real Madrid. Cuvintele sunt scrise de Gică Popescu înainte ca unii dintre noi să greșească. Ne cerem scuze, Gică Popescu. Și te așteptăm înapoi pe Ion Oblemenco”, este comunicatul de pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

Comunicatul clubului a fost postat alături de mesajul pe care Gică Popescu l-a scris, în momentul în care s-a întors acasă, pe „Oblemenco”.

În 3 minute poți să citești și: Mangia: „Cineva poate își dorește ca eu să plec!”

Mateiu a tradus expresia: „Să-i călcăm pe cap!”

Suporterii l-au votat masiv pe cel care le-a frânt inimile!

 Comunicat: Rotaru nu mai suflă o vorbă despre cupă şi campionat!

 Cine e principalul responsabil pentru ultimele rezultate ale Craiovei!

Am urmărit jucători! Transferăm 5-6”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0