12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Ilie Dumitrescu, antrenor la FCSB: „Cât vrei, cât vrei?”!

Fost antrenor la Steaua, Ilie Dumitrescu a vorbit despre o posibilă preluare a băncii FCSB!

Ilie Dumitrescu a fost întrebat dacă ar antrena FCSB-ul lui Gigi Becali. Fostul internațional a răspuns imediat. Cândva antrenor și actual om de televiziune, Ilie Dumitrescu a povestit cum a ajuns în trecut pe banca trupei din Ghencea.

Ilie Dumitrescu n-ar merge la FCSB

Fostul internațional a spus în mai multe rânduri că a acceptat să o preia pe FCSB fără să ceară vreun ban, doar cu un bonus pentru cucerirea titlului în contract, și a plecat după ce Gigi Becali nu și-a ținut cuvântul și vorbea public despre echipă, lucru pe care-l face și astăzi.

Întrebat de curând dacă ar fi dispus să mai pregătească gruparea roș-albastră, în cazul în care bucureștenii ar rămâne fără antrenor, Ilie Dumitrescu a răspuns fără să stea pe gânduri.

A pierdut bani la Steaua

Te-ai mai duce antrenor la FCSB?”, a sunat întrebarea la care ”Mister” a replicat imediat: ”Nu, nu e cazul. Eu m-am dus să-l ajut, m-am dus fără niciun ban la… se numea Steaua atunci, actuala FCSB. M-a chemat, `Cât vrei, ce vrei?`, `Nu, Gigi, am venit să te ajut`. Dacă crezi că ar conta foarte mult pentru tine să fac gestul ăsta, că vin să iau să antrenez fără niciun ban…

Am cheltuit mult mai mult la Steaua atunci decât să câștig, pentru că… benzină, tot ce s-a întâmplat… (n.r.- și nu ai decontat nici măcar benzina?) Nu, nu, nimic, absolut nimic.

Și n-a contat foarte mult că eu m-am dus să-l ajut gratis. Pusesem, într-adevăr, un bonus dacă câștigam campionatul, mi se părea normal și ăsta și era obiectivul lor. Și i-am spus dacă poate să nu vorbească, să nu… chestii d-astea simple. Ceea ce constat după ani de zile că eu n-aveam cum să… el n-are cum să nu iasă să vorbească.

Mai bine i-aș fi cerut 500.000 de euro pe an, că mi-i dădea. Adică mai repede accepta să-mi plătească un salariu mare decât să nu spună echipa înainte de meci. Și am plecat, am plecat de pe primul loc”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, la podcast-ul Fain & Simplu.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles