fbpx

Ilie Dumitrescu: „Universitatea e o forţă în fotbalul românesc!”

Legenda Stelei nu s-a ferit să-și spună părerea despre Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, dar și despre poziția lui Corneliu Papură!

Universitatea Craiova a reușit, probabil, cea mai bună mutare de la transferul lui Alex Mitriță, până în prezent. Victor Pițurcă a preluat conducerea clubului oltean, iar întreaga suflare fotbalistică din România s-a oprit pentru o clipă, apoi cele mai sonore voci au ieșit cu declarații.

Printre cei care au comentat decizia lui Pițurcă de a antrena Craiova se numără și Ilie Dumitrescu. Legenda Stelei este de părere că fostul selecționer nu ajungea în Bănie dacă Universitatea nu ar fi fost o forță a fotbalului românesc.

E clar că Piţurcă a intrat în acest proiect şi datorită faptului că Universitatea Craiova e o forţă în fotbalul românesc. El se va ocupa de tot ce înseamnă organizarea de joc, antrenamentele. El nu a venit acolo doar ca manager general şi antrenor să fie Papură. Nu se va întâmpla absolut nimic fără ca Piţurcă să ştie şi să îşi dea acordul. Este un strateg desăvârşit, este o garanţie în faţa suporterilor că acest club îşi doreşte să facă performanţă. El e un simbol pentru fotbalul românesc, pentru fotbalul craiovean. E capabil să facă performanţă, poate să aducă titlul. Îi felicit pe cei de la Craiova că au investit într-o persoană precum Piţurcă. E o persoană care visează doar performanţă. El nu se implică într-un proiect dacă nu are garanţii, dacă nu ştie că are toate atu-urile pentru a face performanţă, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal European.

În 3 minute poți să citeși și: Pițurcă și-a adus om de națională la Craiova!

Becali nu se teme de Pițurcă: „O să fie mai ușor”

Adrian Mititelu nu l-a uitat pe Victor Pițurcă!

 Victor Pițurcă, noul antrenor al Universității Craiova!

U Craiova, aproape să piardă 500.000 de euro!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *