37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Ilie Dumitrescu propune un antrenor pentru Universitatea Craiova: „Ar trebui să-l pună”

Soluția ideală pentru banca alb-albaștrilor! Rotaru caută de urgență un nou antrenor pentru Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova trebuie să caute iar antrenor după ce Reghecampf și-a făcut bagajele. Tehnicianul a ajuns la un acord cu saudiții de la Al-Riyadh. Ilie Dumitrescu a găsit rapid soluția pentru banca oltenilor.

Universitatea Craiova cu Neagoe antrenor

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, este în căutarea unui nou antrenor principal. Ilie Dumitrescu (54 de ani), fost mare internațional, este de părere că Eugen Neagoe (55 de ani) ar putea fi o soluție bună din nou pentru gruparea din Bănie, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită.

Neagoe a fost pe banca oltenilor la începutul sezonului. Antrenorul a fost înlăturat după ce Reghecampf a venit la club.

Cunoaște lotul

,,Dacă se merge pe aceeași gândire, ar trebui să-l pună pe Neagoe. Și cu Neagoe a mai lucrat. Și Reghe a mai început un proiect. Poate să vină Neagoe, acum, nu? Nu cunoaște lotul? Păi, pe cine să pui? Nu trebuie să iei un antrenor care cunoaște foarte bine lotul, valoarea lor?

Craiova este un club important în România. Există posibilitatea să faci performanță. Reghe de ce s-a întors? Dacă Neagoe nu are angajament, nu poate să fie o soluție? Trebuie să pui un antrenor care cunoaște din interior valoarea lotului. A început campionatul”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles