Ilie Dumitrescu îl desființează pe Mitriță: „Simte și jucătorul”

Legenda Stelei, Ilie Dumitrescu, nu a avut milă de Alex Mitriță. Căpitanul Craiovei a fost criticat în cadrul emisiunii Fotbal Club!

După ce speculațiile privind ofertele și sumele de transfer agățate de Mitriță, oamenii de fotbal din România au ieșit la atac. Ilie Dumitrescu nu crede că golgheterul Ligii 1 merită 6 milioane de euro. Motivul este unul cât de cât relevant: perla Craiovei nu a demonstrat nici la națională, nici în Europa League, nici în Italia.

Cu Leipzig, era o diferență foarte mare. Ne uitam, chiar e diferență foarte mare. Iar la conferința de presă era întrebat de transfer, dar noi nu putem să trecem de niciun adversar de aici. Adică simte și jucătorul…mă întrebați de transfer și eu nu pot să driblez pe nimeni la meciul ăsta. Adică sunt și chestiile astea, unde să facă diferența jucătorii ăștia, să ajungă la o cifra din astea? Când ceri 6 milioane…păi stai că pe ăia ceri 15-20 de milioane, 30, 90 la Frenkie de Jong, dar De Jong a făcut diferența și a ajuns în Champins League, da? (…). Uite, de exemplu, eu l-am văzut pe Mitriță, care pentru mine, este unul dintre cei mai buni jucători din campionat, e supertalentat, lider, cel mai bun jucător al Craiovei, poate cel mai bun din campionatul nostru pe poziția asta. 3 milioane. Gândiți-vă că, la meciul cu Muntenegru, n-a reușit să treacă o singură dată de adversarul lui direct. Când vii să vezi un jucător, unde te uiți? În Antalya? S-a distrat cu ei acolo. Problema se pune că, atunci când vezi un jucător, îl vezi la un nivel înalt. Eu i-am văzut pe Bancu și Mitriță, am și spus, superofensivi, au relații de joc, automatisme, aici vom avea un plus, vom face diferența. Ei, nu s-a văzut. Și atunci? M-am uitat și cu Serbia, nu a jucat Mitriță cu Serbia… A jucat cu Lituania în deplasare. Eu vorbesc că, la un anumit nivel, trebuie să faci diferența să poți să iei suma cerută. Nu că să joci la echipa națională, ci să faci diferența la echipa națională, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Foto: digisport.ro

Citește și: SCM Craiova, prima biruință în războiul din Croatia. Nu e la îndemâna oricui!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0