fbpx
7.8 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

VIDEO din spitalele – cimitir! Trupurile morților de Covid 19, depozitate pe holuri!

Morga nu mai face față. Pe lângă medicamente și tuburi de oxigen, managerul de la spital cere provizii masive: e nevoie de cel puțin 500 de saci negri.

Valul 4 a lovit destul de tare România care este pe primul loc în Europa privind decesele cauzate de noul coronavirus. Teama și confuzia oamenilor față de vaccin îi fac victimele virusului. Spitalele funcționează la capacitate maximă, iar sistemul este pe butuci. Morga Spitalului Universitar din București nu mai face față ritmului în care se sting bolnavii diagnosticați cu coronavirus.

Morții nu mai au loc în frigidere și sunt așezați pe tărgi, pe holurile instituției, potrivit Digi 24. Ieri, 18 octombrie, angajații spitalului au surprins fotografii cutremurătoare cu situația tragică în care se află instituția și au precizat că situația e foarte gravă. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar, a confirmat că imaginile sunt reale și a spus că ele au fost, într-adevăr, surprinse luni, potrivit Libertatea. Morga unității medicale nu mai are locuri, spune Cârstoiu, astfel că a fost nevoie să fie folosite toate spațiile Departamentului Prosectură.

Acesta a mai precizat că, în prezent, în Spitalul Universitar sunt internați 400 de pacienți COVID pozitivi, din care „100 cu suport ventilator”, și 450 de pacienți negativi – cu alte afecțiuni, adică. Cătălin Cârstoiu a declarat pentru Libertatea că toți pacienții decedați de COVID erau nevaccinați. Managerul instituției spitalicești a făcut un apel la vaccinare.

„Dacă nu vom înțelege că punem în pericol viața tuturor semenilor din jurul nostru, viața celor dragi și/sau viața unor necunoscuți nevinovați prin faptul că nu ne vaccinam, că acceptăm absurdități nedovedite științific, putem să facem locuri de ATI, să construim pavilioane COVID, să facem orice și tot aici vom ajunge. A fi vaccinat e un semn de respect față de societate, e un semn că ești bun cetățean al unei țări”, a mai fost mesajul managerului.

La Spitalul Universitar de Ugență București se înregistrează 45 de decedați pe zi, adică 10% din total pacienți COVID și non-COVID. De regulă, necesarul lunar de saci este de 100. Numărul sacilor a fost suplimentat la 500.

Luni, 18 octombrie, la nivel național, au fost raportate 10.141 de cazuri noi și 261 de decese, între care două tinere de 19 și 20 de ani, nevaccinate, care aveau comorbidități. Până astăzi, 42.042 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat în România, de la începutul pandemiei.

Foto: Digi24

Ford Craiova își suspendă producția! Angajații au fost trimiși acasă

Zoea, femeia de 105 ani care și-a făcut a treia doză de vaccin!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles