16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Fusei aici, făcui asta. Tinerii din mall care-ți împachetează cadourile de Crăciun

Ai cumparat cadourile, dar cine le impacheteaza? Tinerii din mall sunt solutia ta. Ei te asteapta la intrare în Auchan sa-ti dea o mana de ajutor.

Dacă ai fost prea leneș și nu te-ai ocupat suficient de împachetarea cadourilor, nu-i problemă. Noi am găsit soluția. Dă o fugă până la Electroputere Parc Mall, cumpără cadourile, în caz c-ai uitat, iar la intrare în Auchan le și împachetezi. Pe gratis. Tinerii care te vor ajuta acceptă doar donații. Cu ocazia sărbătorilor, copiii s-au gândit să facă o faptă bună și să ajute oamenii grăbiți. Știm cu toții că în perioada asta e aglomerație în toate magazinele din oraș. Oamenii sunt agitați și grăbiți în căutarea cadoului perfect.

Ușor de cumpărat, greu la împachetat. Cum își impacheteaza oltenii lenea

Simplu. N-o împachetează ei, ci tinerii din mall. Pentru că oltenilor noștri le e ușor să cumpere ceva , să arunce cu banii pe orice cadou. Însă au o problemă când vine vorba de împachetat. Tocmai d-aia, la ieșire din Auchan, de unde oltenii își fac cumpărăturile cel mai des, îi așteaptă câțiva copii dispuși să-i ajute.

Copiii au un banner pe care scrie Fusei aici, făcui asta. E ca și cum ar zice Fusei aici, făcui treaba oltenilor. Tinerii au gânduri bune de sărbători, aceștia acceptă donații care se vor duce în scopuri umanitare. Donezi cât vrei, numai să donezi.

Oltenii iau totul de-a gata. Cumpără din magazin, impacheteaza totul la ieșire. Ceva simplu și comod pentru ei. Unde e pe gratis, hop și ei. Să sperăm că tinerii care-i ajută cu împachetarea cadourilor, primesc și donațiile bine meritate.

 

Dacă vrei să afli cum va fi vremea de Crăciun, dă un click aici !

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles