15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Impreuna pana la sfarsitul lumii. Nu al lunii.

- Advertisement -

Cel mai frumos sentiment în viață e să întâlnești persoana care să te iubească cu tot cu defecte și să rămâneți impreuna.

 

E frumos să iubești toată viața același bărbat. E frumos când ajungi acasă seara și știi că te așteaptă cineva cu cina pregătită. E și mai frumos când știi că cineva te iubește exact așa cum ești. Dar cel mai frumos e să te iubească așa până la sfârșitul lumii. Să te iubească indiferent de cum îți stă părul, indiferent de ce muzică asculți, indiferent că noaptea rămâne fără pătură sau că dai cu el jos din pat.

 

Crezi c-ai întâlnit până acum omul potrivit ție? Dacă nu l-ai întâlnit, nu dispera. Apare când te aștepți cel mai puțin. De fapt, apare când nu mai aștepți nimic. Când n-ai pretenții că trebuie să fie înalt, brunet și cu ochii negri. Când nu trebuie să aibă școala făcută la Oxford sau să fie vreun prinț pe cal alb (un bărbat bogat, cu un Mercedes alb din zilele noastre).

 

Impreuna din copilărie, împreună o viață întreagă

Bănuiesc că cele mai împlinite femei sunt cele care au întâlnit bărbatul vieții lor. Sunt frumoși cei care au copilărit și au crescut impreuna. Cei care au îmbătrânit impreuna sau care au sărbătorit nunta de aur. Povești de iubire demne de apreciat sunt ale bunicilor noștri. Împreună din copilărie, împreună o viață întreagă. Aveau și ei griji, nevoi, necazuri, au întâmpinat și ei probleme, dar au știut să treacă peste, n-au renunțat. Și asta pentru că pe vremea aia dacă un lucru se strica, se repara, nu se arunca. Așa și cu relațiile.

 

Ar fi frumos ca la vreo 60 de ani să mă plimb de mână cu bătrânelul meu prin parc și să ne gândim la greșelile din tinerețe. Dar să ne amintim că fără acele greșeli poate nu ne întâlneam sau poate nu eram impreuna până la sfârșitul lumii, ci al lunii. Pentru mine lumea înseamnă viața. Iar viața, un singur bărbat.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles