Prins băut la volan și împușcat de polițiștii craioveni!

Un craiovean în vârstă de 48 de ani a fost pus la punct de polițiștii de la Secția 5! Teribilistul s-a ales cu piciorul vătămat, dar și cu dosar penal!

Totul a început de la un conflict pe care bărbatul rănit l-a avut cu un alt participant la trafic, pe Bulevardul Dacia. Polițiștii de la Secția 5 Craiova, aflați în patrulă, s-au autosesizat și au intervenit. Fără să oprească la semnalele luminoase sau acustice, cel în cauză a coborât din autoturism, în cele din urmă, dar a încercat să  fugă.

Estonia și-a ales parlamentarii cu ajutorul votului online

Având în vedere că respectivul bărbat a demarat în viteză, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. La un moment dat, cel în cauză a coborât din autoturism şi a încercat să îşi asigure scăparea fugind. Fiind în urmărirea acestuia, unul dintre poliţişti a efectuat somaţiile legale şi a tras 4 focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l determina pe acesta să se oprească. Întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, asupra membrelor inferioare ale acestuia a fost executat un foc de armă, care l-a rănit în piciorul stâng“, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Poliţiştii au chemat un echipaj medical, iar bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se pare că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cele din urmă, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În 3 minute poți să citești și: A ajuns la Urgențe după ce a fost bătut de nevastă

 Dăncilă le promite oltenilor drumuri noi și căi ferate!

Actorul din Shameless, William H. Macy, implicat în înșelătoria din State

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *