fbpx

IREAL! Oltean împușcat în cap de jandarmi! Ce explicații au dat autoritățile!

Dacă în Craiova autobuzul te poate lua pe bord, în Târgu Cărbunești te poți trezi cu un glonț în țeastă.

Oltenia e regiunea tuturor posibilităților. Dacă la Craiova e riscant să traversezi pe zebră ori să asiști la o competiție de raliuri, la Târgu Cărbunești ești în pericol dacă te dai jos din mașină. A pățit-o un tânăr de 22 din Aninoasa, care, a ajuns la Urgențe în Bănie împușcat în cap.

Olteanul, originar din Aninoasa, a coborât din mașină la marginea orașului Târgu Cărbunești și s-a trezit „lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț”, potrivit poliției din Gorj. Practic, a fost omul potrivit la locul nepotrivit, pentru că la 2.000 de metri distanță jandarmii aveau antrenament.  

„Locul unde se afla persoana vătămată se situează la circa doi kilometri de Poligonul Târgu-Cărbunești și unde, până la orele 11.55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara”, explică polițiștii gorjeni. Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova pentru a primi îngrijiri medicale.

În 3 minute poți să vezi și: Jucătorul Craiovei i-a luat locul lui Bobonete!

Pițurcă își compară elevii cu o altă echipă a Craiovei: „Asta vreau și acum”

Piți nu se va baza pe el cel puțin 6 luni!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0