fbpx
17.1 C
Craiova
joi, februarie 25, 2021

Oltenii îi fac în ciudă lui Vlad: „Dacă alegea un alt drum era mai sus”

Andrei Vlad nu mai e „Messi al portarilor”: „Vine băiatul de la Iași și îl am pe copilul ăla de la echipa a doua

- Advertisement -
- Advertisement -

Gigi Becali a crezut că le suflă oltenilor un sac de bani atunci când l-a transferat pe Andrei Vald. Patronu de la FCSB îl numea pe tânăru jucător „Messi al portarolor”, dar acesta nu a reușit să demonstreze prea multe în Capitală. În meciul direct dintre Craiova și FCSB, Vlad a făcut un penalty, ce a dus la înfrângerea echipei sale. După partidă, acesta a fost criticat de Helmut Duckadam.

Vlad nu a anticipat bine. Un portar nu trebuie să iasă în momentul în care fundașul e în luptă cu atacantul. Însă, greșeala asta a fost făcută și de portari cu mai mare experiență decât Vlad”, a declarat Helmut Duckadam.

Managerul general al lui Craiovei, Marcel Popecu, a făcut o analiză a parcursului portarului la FCSB și crede că ar fi avut o altă carieră dacă alegea un alt drum: „Dacă vor pierde meciul la masa verde, nu e vina lui Vlad (n.r. – turul din semifinalele Cupei României cu FCSB). Vor fi mai mulţi factori asociaţi. Sunt sigur, când a plecat de la U Craiova, aşa cum a plecat… Ulterior, Gigi Becali a recunoscut că l-a furat, dar vârsta la care a plecat, procesul de conştiinţă pe care l-a făcut, faptul că s-a pus o mare presiune au apăsat, şi-au pus amprenta şi nu a rezistat. Atunci când a intrat, i s-a dat şansa şi a clacat, a vrut să facă mai mult decât putea, iar cariera sa e pusă su semnul întrebării. Cu toate că acele calităţile ale sale sunt evidente. Cred că dacă alegea un alt drum era mai sus”, a declarat oficialul oltenilor pentru Pro X. 

Gigi Becali nu își face probleme pentru poarta FCSB. Se pare că roș-albaștrii au variante de rezervă: „Îl am pe Vlad, dar și încă doi copii. Vine băiatul de la Iași și îl am pe copilul ăla de la echipa a doua”.

Tu ce crezi? Dacă rămânea la Craiova, evoluțiile lui Vlad ar fi fost diferite în acest moment?

În 3 minute poți să vezi și: Rotaru îl face pe Gigi precupeață!

VIDEO! Sorin Cârțu: fotbalist, antrenor, președinte, suporter și legendă!

Craiova-FCSB: Cel mai bun alb-albastru în 3 minute!

VIDEO: „De bucurie rar avurăm parte”

E Anul Leilor! Craiova se lansează spre titlu!

Încă un tricolor vrea să îmbrace tricoul de campion!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,573FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles