12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

În Oltenia se respiră din ce în ce mai greu! SuperCupa e aproape!

Universitatea Craiova se află în fața unei noi performanțe! Alb-albaștrii au șansa să câștige încă un trofeu în acest an, iar acest lucru îi agită și mai mult pe olteni. Așa cum se știe, oltenii sunt aprigi, sângele lor curge prin vene puțin mai repede, iar răbdarea nu este tocmai punctul lor forte. Dar asta îi face speciali, nu? În Oltenia, atunci când spui „alb-albastru” oamenii încep să întoarcă privirile. Atunci când auzi „Știința” simți un fior puternic și îți aduci aminte de fiecare moment frumos petrecut pe stadion sau poate în fața televizorului sau lângă un radio, alături o grămadă de oameni.

În această vară, oltenii au avut despre ce să vorbească, au avut ce să povestească. Universitatea doar ce a câștigat Cupa României, iar suporterii Craiovei s-au mândrit cu această performanță. Suporterii s-au mândrit cu această echipă care i-a readus în prim-planul fotbalului românesc, după o grămadă de timp. În general, verile sunt cele mai grele pentru iubitorii fotbalului, dar mai ales pentru olteni, care așa cum spuneam mai sus, nu stau atât de bine la capitolul răbdare. Este greu să stai departe de stadion, departe de fotbal și mai ales departe de galerie. Este greu să aștepți să-ți revezi favoriții din nou la treabă, dar cu cât așteptarea este mai lungă, cu atât momentul dupa care tanjesti devine mai special. Fanii alb-albaștrilor sunt foarte aproape să-și reia locul in peluza. Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la meciul de SuperCupă cu CFR Cluj și probabil fiecare oltean își imaginează deja cum Zlatinski și Mitriță ridică împreună trofeul.

Nu o să fie ușor, dar când a fost? Nu o să ne bage nimeni în traistă, dar nici nu avem nevoie. Nu o să lipsească presiunea, dar nici nu ar fi frumos fără. Clujenii o să vină montați, dar știu deja ce îi așteaptă pe „Ion Oblemenco”. Peluza Nord a fost ocupată în totalitate, nu mai sunt bilete acolo. O țară întreagă a văzut de ce sunt în stare acești băieți. O țară întreagă a văzut că „Așa e la Craiova”.

Sursă foto: ucv1948.ro
Citește și:„Ce echipă avem! Ne face să bem!” 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles