În timp ce Genoiu se îmbracă în ie, Boc deschide a cincea ediție a Techsylvania!

După bluff-ul de Zilele Craiovei, primarul Mihail Genoiu și-a găsit un alt eveniment de promovat: cu ia! Între timp, în Cluj Napoca se vorbește de tehnologie la Techsylvania!

 

Zilele Craiovei din mai, potrivit broșurii, ori din iunie, că atunci a aterizat Loredana, au fost un eșec lamentabil. Nici măcar edilul șef Mihail Genoiu nu s-a mai sinchisit să participe. El i-a dat cu flit invitatei Loredana, chiar de ziua ei, și a preferat să fie mitingist la București.

 

Acum și-a găsit un nou motiv de sărbătoare în Craiova: „Ziua Universală a Iei Tradiționale”. V-ați prins oltenii se vor îmbrăca iar în ie, vor sărbători cu sârbe ultra-tradiționale. Municipalitatea va bifa evenimentul și cu asta basta.

 

Ce se întâmplă între timp, să zicem, în Cluj Napoca? Primarul Emil Boc deschide cea de-a cincea ediție a Techsylvania, ce va avea loc în perioada 9-12 iunie la Casa de Cultură a Studenților. Pe scenă vor urca speakeri de la Waze, The New York Times, MIT și nu numai. Techsylvania se extinde în tot orașul, transformându-l într-un adevărat hub al tehnologiei viitorului. Organizate în mai multe puncte cheie din Cluj-Napoca, acestea le propun participanților să testeze limitele realității virtuale din birourile Betfair Development România, cel mai spectaculos sediu de companie din ţară, sau din inima unei platforme virtuale, amenajată într-un complex de roboterapie şi psihoterapie. Biletele pot fi achiziționate la prețul de 79 euro. Cât o costa aia cu ia?

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *