fbpx
8.8 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

A avut loc inaugurarea Clinicii de Cardiologie din Craiova!

A avut loc inaugurarea Clinicii de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară din Craiova!

Astăzi a a fost inaugurată una dintre cele mai importante investiții ale Consiliului Județean Dolj, și anume Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară.

Pacienții cu afecțiuni grave ale inimii, ajungeau să fie trimiși la București, Timișoara sau Târgu Mureș pentru a fi tratați, chiar dacă în Craiova sunt medici calificați pentru a interveni în mod rapid. Atunci când s-a derulat această investiție, s-a mai întâmplat un lucru pozitiv pentru olteni. Guvernul a decis să repartizeze la Craiova un elicopter SMURD, Consiliului Județean Dolj revenindu-i sarcina de a investi în amenajarea unei infrastructuri adecvate pentru acest punct de operare aero-medicală. Acest elicopter a fost și este în continuare util, pentru că ajută la salvarea de vieți omenești. Apariția acestei clinici reprezintă însă și o reparație pentru Oltenia, pentru pacienții de aici, deoarece nu va mai trebui să fie transferați în București sau în alte centre universitare din țară, pentru intervențiile de care au nevoie.

Inaugurarea Clinicii, motiv de fericire!

„Suntem într-un moment fericit, care ne dă motive să fim mândri: astăzi a avut loc inaugurarea Clinicii de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară, una dintre cele mai importante investiții ale Consiliului Județean Dolj. Atunci când, pe parcursul acestui demers deloc ușor, au mai apărut unele îndoieli, inerente, cu privire la faptul că îl vom duce la bun sfârșit, am avut alături de noi oameni care ne-au spus că trebuie să depunem toate eforturile pentru a merge înainte. Întreaga echipă s-a mobilizat și, în prezent, ne putem referi la această inițiativă ca la un proiect de succes al Consiliului Județean Dolj și al tuturor colegilor din instituție, care s-au implicat exemplar. Datorită lor, am ajuns acum în momentul în care predăm noul obiectiv Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova”, a declarat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

Citește și: S-a obținut finanțarea pentru modernizarea drumului judetean 652A! 

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles