Arde Campus-ul! Incendiu la Facultatea de Mecanică

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un imobil care aparține Facultății de Mecanică! Peste 300 de metri pătrați din mansarda imobilului au fost afectați!

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineață într-un imobil care aparține Facultății de Mecanică din Craiova. Peste 300 de metri pătrați din mansardă au fost afectați. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată pentru că în curtea interioară, dar și stradă erau multe maşini parcate. Focul a fost stins după mai bine de patru ore, fără a fi persoane rănite.

Zona afectată a fost mansarda laboratoarelor secţiei Autovehicule Rutiere

Luni dimineața, în jurul orei 3.45 a fost primit un apel la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, prin care pompierii erau anunţaţi cu privire la producerea unui incendiu la o clădire situată pe strada Arhitect Ion Mincu din municipiul Craiova. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu 5 autospeciale și au constatat că incendiul se produsese la un imobil care aparține Facultății de Mecanică.

Incendiul a afectat mansarda laboratoarelor secţiei Autovehicule Rutiere și a putut fi oprit abia după patru ore de la izbucnirea lui. Echipele ajunse la locul incidentului au intervenit prima dată pentru propagarea incendiului și mai apoi pentru stingerea lui.

Reprezentanţii ISU au mai precizat că intervenţia a fost una complexă din cauza faptului că în curtea interioară, dar şi pe strada adiacentă respectivului imobil erau parcate multe autovehicule, fapt care a pus ceva probleme privind crearea dispozitivului de intervenţie.

Caracal, orasul minunilor! https://bit.ly/2IEmYYp

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *