12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Incendiu la o școală din Gorj. Elevii au fost evacuați

Elevii dintr-o școală primară din Săcelu, Gorj au fost evacuați în urma unui incendiu. Acoperișul clădirii a luat foc, iar sălile de clasă s-au umplut de fum.

26 de elevi dintr-o școală primară din Gorj a fost evacuați în urma unui incendiu. Reprezentanţii şcolii susţin că incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit, după ce iniţial a fost înregistrată o pană de curent.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Novaci

Elevii au fost evacuați la timp în curtea școlii, după care au fost preluați de părinți. Nu au fost victime deși incendiul a fost unul puternic. Acoperișul clădirii a luat foc, iar școala s-a umplut de fum. Reprezentanții școlii sustin că nu au fost victime și că incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

„Doamna învăţătoare de la structura respectivă a simţit un miros de fum, a mers şi în cancelarie, i s-a părut că este de la o imprimantă, după care a ieşit în curte şi a văzut în partea dreaptă a instituţiei focul la acoperiş. Cu puţin timp înainte avusese loc o pană de curent şi probabil a fost un scurtcircuit. Aşteptăm rezultatul pompierilor. Avem centrală pe lemne. Avem 12 copii în clasele I-IV şi 14 de grădiniţă”, a declarat Elena Docuţă, directorul Şcolii Gimnaziale Săcelu.

La fața locului au ajuns și pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci. Rămâne de văzut din ce cauză a pornit incendiul.

 

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles