Începe UNTOLD! Craiovenii au fost chemați să-și cheltuie banii în Cluj!

Craiova s-a pomenit cu stadion de 5 stele pe care este incapabilă să-l gestioneze. Între timp, locuitori orașului sunt chemați pe Cluj Arena, la Untold!

 

Mai bine de o lună, într-unul dintre cele mai vizibile locuri din Craiova a funcționat reclamă la Untold, festivalul inventat de ardeleni, ajuns unul dintre cele mai apreciate din Europa. Eveniment ce umflă substanțial bugetul orașului de pe Dealul Feleacului.

 

Între timp, în Craiova, s-a desfășurat festivalul iei, în care bănuim că primarul Genoiu însoțit de oameni din administrația sa au defilat pe străzi îmbrăcați în ii. Suntem convinși că nu a venit nimeni din Cluj să-și cheltuie banii în Bănie pentru a asista la evenimentul cu pricina.

 

Mai mult, vechea administrație a lăsat o moșternire greu spre imposibil de gestionat: stadionul „Ion Oblemenco”. Care, de mai bine de 9 luni, nu a organizat vreun eveniment sau spectacol major, ci doar meciuri de fotbal. Cheltuielile cu administrarea și utilizarea stadionului, pe care primarul Genoiu evită să le prezinte, sunt suportate de craioveni. Cea mai importantă investiție din Craiova, ineficient folosită de actuala administrație – având în vedere că bifează în dreptul veniturilor doar 10% din vânzarea de bilete și abonamente la meciurile U Craiova, plus plata pentru 2 meciuri de către FRF – riscă să devină o gaură neagră.

 

Iar craiovenii, într-un peisaj cultural mai degrabă rural, dominat de muzică populară, să migreze spre Cluj Napoca pentru distracție.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *