fbpx

Incidente în secţiile de votare! Un bărbat a fost împuşcat, iar altul a murit

Un bărbat a fost împușcat de un polițist care păzea o secție de votare. Și asta pentru că agresorul, amețit bine de băutură, și însoțit de mai mulți indivizi, a aruncat în agentul de poliție cu o sticlă, apoi l-a atacat.

Polițistul a tras mai multe focuri de avertisment însă, în final, a fost nevoit să îndrepte pistolul către picioarele scandalagiului informează stirileprotv.ro.

Imaginile, filmate de unul dintre martorii scandalului, au fost făcute în curtea grădiniței din localitatea Drăgăneasca, acolo unde este amenajată secția de votare 523.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, mai multe persoane aflate în stare de ebrietate au intrat, sâmbătă seara, în curtea grădiniţei din Drăgăneasa, unde se află secţia de votare, şi au manifestat acte de violenţă împotriva poliţistului aflat în serviciu de pază.

„A fost nevoie de folosirea armamentului, iar unul dintre agresori, care se manifesta cel mai violent, a fost rănit şi se află la spital. În prezent se află în afara oricărui pericol. În sprijinul poliţistului a intervenit o grupă din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv şi pe parcursul nopţii. Toţi agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina”, a afirmat, duminică, Monica Dajbog.

Aceasta a adăugat că, în cursul zilei, cercetările se vor extinde şi pentru ultraj şi atac asupra secţiei de vot.

De asemenea, un incident şocant a avut loc, duminică, într-o secție de votare în localitatea Amărăștii de Sus. Un bătrân a murit la scurt timp după ce s-a prezentat la secţia de votare. Bărbatul a intrat în secție, s-a legitimat, după care s-a simțit rău și a leșinat.

Echipajele de salvare au intervenit de urgenţă, au încercat să-i salveze viața, însă bătrânul a decedat.

Î n 3 minute poți să vezi și: Fumezi la volan? Ai grijă unde arunci chiștoacele

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0